Μπορεί η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι να σημειώνουν αρκετά μεγάλες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης και μάλιστα μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική χρονιά, αλλά δυστυχώς τα επεισόδια «κόβονται» μετά από απόφαση του σταθμού.

Είναι γνωστό αρκετές μέρες τώρα ότι η σειρά θα πρέπει να αλλάξει σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό της. Έτσι, αντί για Δευτέρα με Τετάρτη, θα προβάλλεται Δευτέρα και Τρίτη. Η αλλαγή αυτή θα ισχύσει για δύο εβδομάδες καθώς έχουν υπάρξει ορισμένα προβλήματα στις άδειες που χρειάζεται να πάρει η σειρά για τα γυρίσματα εξωτερικού χώρου.

Τη θέση των Παγιδευμένων στο πρόγραμμα της Τετάρτης, θα πάρει μία νέο ενότητα του ΑΝΤ1 με τίτλο «Βραδιές ΑΝΤ1+ Special».
Απόψε (19/10), τη θέση των Παγιδευμένων θα πάρουν οι Σέρρες, η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που προβλήθηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα του καναλιού του Αμαρουσίου, ενώ την επόμενη Τετάρτη, θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Γέφυρα» του ΑΝΤ1+.

Επιπλέον η σειρά θα έχει μία προσωρινή διακοπή για λόγους Μουντιάλ το οποιο έχει αλλάξει τα δεδομένα στο πρόγραμμα του σταθμού. Έτσι, μετά τον Εκατομμυριούχο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, προσωρινά, θα μείνει εκτός προγράμματος και η αγαπημένη σειρά, «Παγιδευμένοι».

Ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το αν η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 θα επιστρέψει αμέσως μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (18/12) ή αν θα επανέλθουν εκ νέου με την έλευση της νέας χρονιάς στις αρχές Ιανουαρίου.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ για την ενημέρωση του σταθμού

Όλες οι ειδήσεις

Ποιος Παπαδόπουλος: Όλοι εναντίον του Αρίστου-Το βρώμικο παρελθόν της Μελίνας βρίσκεται μπροστά της!

Στον «αέρα» το μεγαλύτερο όνομα του Άρη!

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον Άγγελο-Αποφυλακίζεται αλλά η Άννα και ο Δημήτρης τα αλλάζουν όλα