Είναι γεγονός ότι ο Σασμός του τηλεοπτικού σταθμού Alpha έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό με την πλοκή του! Συγκεκριμένα το χτεσινό επεισόδιο (24/1)  ήταν από αυτά που κόβουν την ανάσα. Πώς πήγε όμως από άποψη τηλεθέασης και τι κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen;

 

Σασμός Συντάραξε η δολοφονία του Πετρή από τον Αστέρη

Η δολοφονία του Πετρή ήταν ένα γεγονός που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Επιπλέον αλλάζει τη ροή των γεγονότων και σίγουρα όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία τα επόμενα επεισόδια.

Ο Σασμός, λοιπόν, ήταν αναμενόμενο ότι θα τα πάει εξαιρετικά στην τηλεθέαση στο χθεσινό επεισόδιο. Η σειρά του Alpha σημείωσε μέσο όρο 24,3% στο γενικό σύνολο, 25,1% στο δυναμικό κοινό και ήταν πρώτη με διαφορά στο διάστημα (21:00 – 22:45) που βρέθηκε στον αέρα.

Είναι γεγονός ότι ο Σασμός του τηλεοπτικού σταθμού Alpha έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό με την πλοκή του!

Η τηλεθέαση (21:00 – 22:45)
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός – 24,3%
Γη της Ελιάς – 20,7%
Survivor – 13,4%
MasterChef – 11,5%
Φάρμα – 4,6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός – 25,1%
Γη της Ελιάς – 15,1%
MasterChef – 14,9%
Survivor – 13,5%
Φάρμα – 3,7%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.