Δεν έχουν υποφέρει λίγα οι ήρωες της Άνω Ποριάς στα σχεδόν δύο χρόνια που παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα τη σειρά Σασμός. Χαρές, λύπες, εξαφανίσεις, μυστήριο, φυλακή, απομόνωση, δάκρυα και κατάρες.

Ολα τα έχουν δει οι τηλεθεατές, εκτός από ευτυχισμένους γάμους. Γι’ αυτό τον λόγο οι σεναριογράφοι της σειράς, με επικεφαλής την Εμμανουέλα Αλεξίου, αποφάσισαν το φετινό τέλος να κρύβει μέσα του μεγάλες δόσεις χαράς και συγκίνησης.

Και πολλά πλάνα από τον χορό του… Ησαΐα αφού η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί με δύο μεγάλους γάμους που θα φέρουν δάκρυα χαράς και συγκίνησης στους κατοίκους του ορεινού χωριού της Κρήτης!

Άλλωστε και πριν λίγες ημέρες οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, με αφορμή τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη, αναρωτήθηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες, πότε θα πάνε σε έναν φυσιολογικό γάμο!

Πρώτη και καλύτερη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Θοδώρα και ο Γιώργος. Ο Λευτέρης Ορφαvός σύντομα θα αποκαλύψει στον έρωτα της ζωής του την πραγματική του ταυτότητα και ενώ εκείνη στην αρχή θα τον εγκαταλείψει και εκείνος θα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, στη συνέχεια οι δυο τους όχι απλά θα τα ξαναβρούν αλλά θα αποφασίσουν να δεθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου. Της λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της και της κάνει πρόταση γάμου πεσμένος στα γόνατα! Και η Θοδώρα δεν θα προλάβει καν να απαντήσει από τη συγκίνησή της. Εξίσου χαρούμενοι θα φανούν με την εξέλιξη της σχέσης τους οι γονείς της. Παρόλο που στην αρχή είχαν τις αμφιβολίες τους, η Αννα και ο Παντελής Θα είναι ενθουσιασμένοι που η κόρη τους μετά από τόσα βάσανα κατάφερε να αγγίξει την προσωπική τηs ευτυχία στο πλευρό του Γιώργου.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα-Έτσι τελειώνει τον Αποστόλη η Ειρήνη

Ο νέος Χάμες που μετράει μέρες στο λιμάνι

Αυτός είναι ο πρώτος Σασμός: Μαθιός και Παύλος συνεργάζονται!