Σασμός: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις το Alpha με την εταιρεία παραγωγής της σειράς για τον τρίτο κύκλο, ωστόσο δεν είναι όλοι οι πρωταγωνιστές σύμφωνοι με τη… διαιώνιση της βεντέτας.

Ποιοι κεντρικοί ήρωες θα «ψηφίσουν»… αποχή στην τρίτη σεζόν; Όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση της RealNews, σοβαρές επιφυλάξεις αλλά και την πρόθεση να μη μετάσχουν στην επέκταση της σειράς εκφράζουν η Μαρία Πρωτόπαππα, που υποδύεται τη Μαρίνα Βρουλάκη και ο Δημήτρης Ήμελλος, που υποδύεται τον αστυνομικό Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Αμφότεροι οι ηθοποιοί, που ενσαρκώνουν εξαιρετικά ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του «Σασμού», φέρονται να δηλώνουν ότι οι ρόλοι τους έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους έχοντας περάσει από σαράντα κύματα, ενώ καλλιτεχνικά δεν έχουν να τους δώσουν άλλες προκλήσεις.

Αν δεν υπάρξει ανατροπή που θα αλλάξει τη γνώμη των δύο πρωταγωνιστών, το επικρατέστερο σενάριο είναι οι δυο τους να αποχαιρετήσουν την Άνω Ποριά στο τέλος της σεζόν, τον Ιούνιο, ενώ ήδη φέρονται να έχουν δεχθεί προτάσεις για συμμετοχή σε άλλες σειρές.

Δείτε επίσης

Κρατερός Κατσούλης: Έτοιμος για νέα σχέση – Τι δήλωσε

MEGA: Χαμός με τις αλλαγές στην πρωινή ζώνη

OPEN: Τέλος για πασίγνωστη σειρά – Αυτή είναι

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ελεύθερος ο επίδοξος «βιαστής» της Βασιλικής – Ο Φίλιππος σε τροχαίο τύφλα στο μεθύσι!