Προβληματισμός επικρατεί στο Mega με την πρωινή ζώνη με τηνπορεία των εκπομπών αλλά με το πως αυτές κινούνται θεματολογικά καθώς κρίνεται πως τόσο το «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, το «Πάμε Δανάη» της Δανάης Μπάρκα και το «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη έχουν την ίδια θεματολογία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews που κυκλοφορεί, το αρχικό σενάριο φέρνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις στη θεματολογία ως και αλλαγές σε πρόσωπα που απαρτίζουν την εκπομπή. Η λύση όμως για το Mega λαμβάνει και πιο δραστικές αλλαγές που αναμένεται να δυσαρεστήσουν πολλούς.

Στο τραπέζι λοιπόν «παίζει» δυνατά και το σενάριο να σταματήσει αυτή η τμηματοποίηση της πρωινής ζώνης σε 3 διαφορετικές εκπομπές η οποία ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια και να ακολουθηθεί ο κλασικός δρόμος με κομμάτι ενημέρωσης το οποίο ακολουθεί το κομμάτι ψυχαγωγίας.

Τι σημαίνει αυτό όμως έμπρακτα; Καταρχάς σημαίνει ότι η Κοινωνία ώρα Mega ως τις 10 το πρωί. Μετά από την ενημερωτική εκπομπή το κανάλι θέλει να βάλει 1 ψυχαγωγική κάτι το οποίο φυσικά δημιουργεί προβλήματα καθώς υπάρχουν τόσο η Δανάη Μπάρκα όσο και η Ελεονώρα Μελέτη.

Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποια εκπομπή θα συνεχίσει με το κανάλι όμως να έχει κάνει μια πρώτη νύξη στην Ελεονώρα Μελέτη για να μεταφερθεί στη late night ζώνη. Η παρουσιάστρια όμως είναι κάθετα αρνητική σε αυτό.

Να σημειωθεί ότι τα συμβόλαια των δυο παρουσιαστριών λήγουν τον Ιούνιο και το Mega θέλει να ανανεώσει και τις δύο. Το αν θα καταφέρει να γίνει αυτό ενώ ετοιμάζονται τόσο δραστικές αλλαγές από τη νέα χρονιά παραμένει άγνωστο.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος Μαρίνα και Αντώνης από τον 3ο κύκλο;

Έτερος εγώ: Αυτή θα είναι η επόμενη δουλειά του Σωτήρη Τσαφούλια στη Cosmote Tv

Survivor διαρροή 5/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία – Το φαβορί για υποψήφιος!