Φέτος πρωταγωνιστεί στην απολαυστική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος» έχοντας αφήσει πίσω του την παρουσίαση. Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στη RealNews και την Κορύνα Μανταγάρη όπου και μίλησε εκτός από τα επαγγελματικά του και για την προσωπική του ζωή.

Ο χωρισμός του από την Κατερίνα Καραβάτου είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα πριν λίγα χρόνια καθώς αποτελούσε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Οι δυο τους ωστόσο συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις με τα δυο παιδιά που τους ενώνουν να βρίσκονται πάντα σαν προτεραιότητά τους.

Για την πρώην γυναίκα του ο ηθοποιός δήλωσε ότι αντί τα media να προσπαθούν να βρουν ίντριγκες και σκάνδαλα θα έπρεπε να επικεντρώνονται στο πως οι δυο του προσπαθούν να κρατάνε μία υγιή σχέση κάτι το οποίο όμως δε πουλάει.

Σε ερώτηση που του έγινε αν θα κάνει το επόμενο βήμα μετά τον χωρισμό του ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια. Τόνισε αρχικά ότι απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του ωστόσο δε σκοπεύει να μείνει την υπόλοιπη ζωή του μόνος. «Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στις σχέσεις, στην αγάπη και τη συντροφικότητα. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί με ανθρώπους που περνάνε όμορφα», ήταν τα λόγια του ηθοποιού δηλώνοντας ουσιαστικά ότι είναι έτοιμος να δεσμευτεί ξανά.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος Μαρίνα και Αντώνης από τον 3ο κύκλο;

MEGA: Χαμός με τις αλλαγές στην πρωινή ζώνη

Survivor διαρροή 5/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία – Το φαβορί για υποψήφιος!