Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αποτελεί τον κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Σασμός: Ο Αντρέας βάζει φωτιά στο σπίτι του Παύλου

Κι ενώ οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες προετοιμάζονται για τους αρραβώνες του Αστέρης και της Αργυρούς, τα πάντα θα ανατραπούν.

Φυσικά αυτός που φέρει και πάλι ευθύνη είναι ο Αντρέας Βρουλάκης που έχει επιστρέψει στο νησί γεμάτος με μίσος και εκδικητικότητα και δεν θα ησυχάσει αν δεν εξοντώσει ολόκληρη την οικογένεια των Σταματάκηδων.

Το σχέδιο του έχει μπει για τα καλά σε πλήρη δράση και η επόμενη του κίνηση δεν μπορεί να προβλεφθεί από κανέναν. Κανείς δεν πιστεύει πως είναι ικανός να φτάσει ως αυτό το σημείο.

Κι όμως, προκειμένου να ενοχοποιήσει τους Σταματάκηδες, παίρνει την απόφαση να βάλει φωτιά και να ανατινάξει ένα σπίτι δικού του ανθρώπου.

Ο λόγος φυσικά για τον Παύλο Βρουλάκη που θα δει σύντομα το σπίτι του να γίνεται μέρος μιας θυσίας από την πλευρά του Αντρέα προκειμένου να φουντώσει η βεντέτα των δύο οικογενειών.

Όλες οι ειδήσεις

Η παραλία: Ο Καραχάλιος μαθαίνει το ένοχο παρελθόν της Ρηνιώς

Φαίη Σκορδά: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ! (ΦΩΤΟ)