Ο πασίγνωστος ζεν πρεμιέ ηθοποιός της δεκαετίας του 80, Πάνος Μιχαλόπουλος έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα, το γνωστό «τσακάλι» εμφανίστηκε 12 χρόνια μετά την τελευταία φορά που τον είχαμε δει μιας και πλέον έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ίδιος έχει επιλέξει να ζει στη γενέτειρά του την Καλαμάτα όπου ασχολείται με τα κτήματά του ενώ τελευταία φορά τον είχαμε δει σε τηλεοπτική σειρά στο MEGA, Η Ώρα η Καλή.

Ο Ηρακλής Τσικόνης, ο παλαίμαχος διαιτητής ανέβασε μία φωτογραφία, στα social media με τον αγαπημένο ηθοποιό που τόσο έχει λείψει από το κοινό και όπως όλοι βλέπουμε παραμένει ακριβώς ο ίδιος!

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη: «Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις. Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ.

Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας. Έφυγα από όλα και είπα “τέρμα”. Και δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο, γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου.

Πάνος Μιχαλόπουλος: Δείτε τη δημοσίευση του Ηρακλή Τσικόνη

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iraklis Tsikinis (@iraklisref)

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Δύο οικογένειες ζουν έναν εφιάλτη-Θύματα μίσους ο Γρηγόρης και η Ιουλία

Ο Max Verstappen παγκόσμιος πρωταθλητής στο Κατάρ αν…

Οι Πανθέοι: Αυτή η δολοφονία αναστατώνει την οικογένεια-Ποιος φοβάται τον νεκρό;