Η σειρά Σασμός έχει καταφέρει να μας… τρελάνει με τις ανατροπές της αφού η σειρά του ALPHA, και τα όσα διαδραματίζονται στα επεισόδια κόβουν την ανάσα! Μετά την εξομολόγηση του Μανόλη στον παπα Μιχάλη για τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή που δεν είναι άλλος από τον Μαθιό, βρισκόμαστε σε αναμονή για τον γάμο.

Θα είναι όμως μόνο του Μαθιού και της Βασιλικής ο γάμος ή μήπως οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να παντρέψουν και την  Αργυρώ με τον Αστέρη; Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για επικείμενο γάμο Αστέρη – Αργυρώς που να είναι στα σκαριά.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι σεναριογράφοι δεν θα κάνουν την απόλυτη ανατροπή όταν βλέπουν πως το κοινό την  περιμένει μεν αλλά δεν μπορεί να το δώσει και τόσο γρήγορα!

Γάμος Αστέρη-Αργυρώ

Γάμος Αστέρη-Αργυρώ

Γάμος Αστέρη-Αργυρώ

Γάμος Αστέρη-Αργυρώ

Γάμος Αστέρη-Αργυρώ

Γάμος Αστέρη-Αργυρώ

Ωστόσο, και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν ο γάμος Αργυρώς – Αστέρη είναι κάποιο όραμα ή όνειρο που θα έρθει να βάλει φωτια στις σχέσεις μεταξύ τους. Εκτός πια αν τη συγκεκριμένη εικόνα την έχει η Αργυρώ στη φαντασία της βλέποντας κρυφά τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής.

Κάτι λίγες ώρες έμειναν για να λυθεί η απορία!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Πάλι κόβουν επεισόδιο-Αυτός είναι ο λόγος!

Σκύλος κάνει ντρίπλες με μπάλα και γίνεται viral! (vid)

Η Γη της Ελιάς: Ο Παναγιώτης σπάει στο ξύλο την Ολυμπία-Καίει τα κτήματα των Στεφανέων