Τη μέρα που θα φύγει ο Αστέρης από το νησί στη σειρά Σασμός για να πάει στην Γερμανία, θα φύγει και ο Σταύρος. Οι δύο άντρες που έχουν σημαδέψει τη ζωή της Αργυρώ, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, θα βρεθούν την ίδια στιγμή στο αεροδρόμιο, ενώ λίγο αργότερα θα φτάσει εκεί η Αργυρώ για να μιλήσει ξανά στον Αστέρη. Ανυποψίαστη πως δεν τη βλέπει κανείς, Θα είναι εντελώς διαχυτική με τον Αστέρη αλλά ο Σταύρος θα την παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα από την άλλη πλευρά της αίθουσας.

Μετά από λίγη ώρα ο τελευταίος θα πάρει τηλέφωνο τον αδελφό του και θα του περιγράψει τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά του. Ο Βαγγέλης θα προσπαθήσει να συγκρατήσει την οργή του αλλά όταν δει ότι τα λόγια του δεν έχουν αποτέλεσμα, θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για να βρεθεί στην Κρήτη. Ο Σταύρος φανερά αποφασισμένος στη σειρά του ALPHA, Θα πει στον αδελφό του πως θα μιλήσει στον Αστέρη για το παιδί, γεγονός που ξέρει ότι θα τον πλήγωνε και θα τον έφερνε σε ρήξη με την Αργυρώ, παρά την αγάπη που της έχει, όμως ο Βαγγέλης θα του αλλάξει γνώμη και θα πει ότι θα το αναλάβει εκείνος.

Την επόμενη μέρα ο Βαγγέλης δεν θα θελήσει χάσει ούτε λεπτό παραπάνω. Θα πάει να βρει τον Αστέρη, όμως σύντομα θα διαπιστώσει πως τον ακολουθεί ο Σταύρος που θέλει να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά πως η γυναίκα του έχει κρυφό ερωτικό δεσμό με τον πρώην της. Ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν έβλεπε αυτό που γινόταν μπροστά στα μάτια τους. Οι δυο τους ακολουθούν την Αργυρώ που τη βλέπουν να κατευθύνεται στο σπιτάκι του Αστέρη στο χωριό, το παλιό τους ερωτικό κρησφύγετο.
Οταν μέσα σε αυτό θα μπει και ο Αστέρης, οι δυο τους , Θα συνειδητοποιήσουν μια μεγάλη και κρυφή αλήθεια. Πως τα έχουν βρει ξανά. Στην πραγματικότητα όμως ο Αστέρης δεν Θα αγγίξει ούτε το χέρι της παλιάς του αγάπης. Ο λόγος που θα την καλέσει εκεί είναι γιατί έχει σκεφτεί έναν τρόπο να κάνουν οι οικογένειές τους σασμό. Ο πόνος έχει κατακλύσει το σώμα του Σταύρου που δεν ξέρει πλέον πώς να χειριστεί την κατάσταση. Ο Βαγγέλης τού προτείνει να φύγει. Όταν λοιπόν η Αργυρώ φεύγει από το σπιτάκι, ο Βαγγέλης κάνει επίθεση στον Αστέρη, που δεν τον γνωρίζει καν. Ο γιος της Καλλιόπης τρομάζει και ζητάει εξηγήσεις. Ο Βαγγέλης είναι αποφασισμένος να τον κάνει να βγάλει μια και καλή την Αργυρώ από τη ζωή του. «Μείνε μακριά από την Αργυρώ, αλλιώs θα σε σκοτώσω», του μηνύει, ενώ λίγες ώρες αργότερα το ίδιο κάνει και με την Αργυρώ την οποία αφήνει εμβρόντητη. Ούτε ομως Βαγγέλης είναι ικανός να μαζέψει το πάθος που υπάρχει ανάμεσά τους.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα στη φυλακή!

Λύθηκε το μυστήριο στην ΑΕΚ με τον Τσούμπερ που έχασε το Μουντιάλ

Έλεος: Ηλίας Ψινάκης-Αννίτα Πάνια έτοιμοι να τα σαρώσουν όλα στο MEGA