Ο Αστέρης στη σειρά Σασμός προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να δεχτεί τη μία και μοναδική ελπίδα για ειρήνη. Μέσα σε όλα αυτά, η Καλλιόπη απειλεί Θεούς και δαίμονες με το σχέδιο των παιδιών της για να πάρουν πίσω τα κτήματα του Άγγελου. Ψάχνοντας για συμμάχους, όμως, συνειδητοποιεί πως δεν της έχει απομείνει κανένας, αφού ακόμα και η Στέλλα δεν ακολουθεί τους παραλογισμούς της.

Παράλληλα ο Λευτέρης κάνει πρόταση στη Θοδώρα να μείνουν μαζί στη σειρά του ALPHA κι εκείνη δέχεται με χαρά και μετακομίζει, ενώ η Άννα και ο Παντελής σηκώνουν μαύρα πανιά. Την ίδια στιγμή, η αψιμαχία μεταξύ Μαθιού και Νικηφόρου για τον συνεταιρισμό με τον Ευθύμη έχει αίσιο τέλος και ο δρόμος ανοίγει για τα όνειρο του Νικηφόρου και του Μανώλη. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή.
Ο Παντελής επισκέπτεται καταρρακωμένος από τη φυγή της Θοδώρας τον Παύλο, ενώ Λευτέρης και Θοδώρα ανοίγονται ο ένας στον άλλο και έρχονται πιο κοντά. Η Κατερίνα προειδοποιεί την Βασιλική να έχει το νου της στον Μαθιό, την ώρα που εκείνος παρακαλά την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του Αστέρη για τα κτήματα. Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει και αποφασίζει να κάψει τα κτήματα του Αγγελου.
Έχοντας δει τις ζωές τους να περνούν από σαράντα κύματα, ο Αστέρης και η Αργυρώ θα συνειδητοποιήσουν για τα καλά πως τα συναισθήματα του ενός για τον άλλον δεν λένε να κοπάσουν. Παρά το εμπόδια που εξακολουθούν να υπάρχουν μεταξύ τους, μια νύχτα όταν ο ένας αντικρίσει τον άλλον στο σπιτάκι θα αφεθούν στο πάθος τους. Οι δυο τους θα κάνουν έρωτα, με την σκηνή αυτή να αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Τα φιλιά και οι αγκαλιές τους αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον.

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Τα Νούμερα: Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ρένα Μόρφη στο νέο επεισόδιο!

«Βόμβα» αποχώρησης Μαρσέλο!

Άγρια Γη: Στο νοσοκομείο ο Αλέξης- Η Όλγα σε κίνδυνο