Η Βασιλική θα αρχίσει να ψάχνει τη Νάντια στη σειρά Σασμός. Αφενός για να της πει ότι ο Στεφανής είναι ο βιολογικός της πατέρας και αφετέρου για να τη φέρει κοντά στον γιο της που την έχει ερωτευτεί.

Ομως όλες οι προσπάθειες της θα αποβούν μάταιες. Ετσι θα απευθυνθεί στον άνθρωπο που εμπιστεύεται, τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, μήπως εκείνος μπορεί να εξαπολύσει αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό της.

Του μιλάει λέγοντας ότι δεν μπορεί να του εξηγήσει τηλεφωνικά και ότι θα πρέπει να πάει από κοντά προκειμένου να του ζητήσει αυτά που θέλει!

Τα τελευταία της λόγια θα ακούσει ο Μαθιός και θα καταλάβει πως η γυναίκα του ετοιμάζεται να τον καταδώσει. Πηγαίνει στο σπίτι της μάνας του και της εξιστορεί ό,τι άκουσε. Η Καλλιόπη όμως είναι αποφασισμένη να σταματήσει κάθε κίνηση της νύφης της. Πηγαίνει λοιπόν και τη βρίσκει λίγο πριν μπει στο τμήμα.

Της λέει πως όπως της έσωσε τη ζωή τότε που την έπιασε με το όπλο, χωρίς δισταγμό θα της πάρει τη ζωή με τα ίδια της τα χέρια προκειμένου να σώσει το παιδί της.

Της λέει ότι με τα χέρια της θα τη σκοτώσει αν πάθει κάτι ο Μαθιός  αν και πρώτη αυτή δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τις τύψεις της!

Γιατί το παιδί της όπως λέει ό,τι έκανε, το έκανε για εκείνη και τον γιο της. Την κατηγορεί ότι τον έσπρωχνε να βρει τρόπο να τη βοηθήσει και τον βρήκε. Της λέει ότι αυτή του όπλισε το χέρι και καλά θα κάνει να μη νιώθει τόσο αθώα όσο νομίζει πως είναι.

Η Βασιλική αναλύεται σε λυγμούς. Η Καλλιόπη την παίρνει αγκαλιά και φεύγουν μαζί…

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυλαία για τη σειρά- Αυτό θα είναι το τέλος των πρωταγωνιστών

Viral: Το video που θέλει να ξεχάσει ο Έιμπραχαμ – Η επική τούμπα του Άγγλου

Αποκάλυψη-σοκ από τη Φαίη Σκορδά!