Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής στη σειρά Παγιδευμένοι, ο Άγγελος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. Τελείως παρανοϊκός και διψασμένος για εκδίκηση, ορκίζεται να προκαλέσει εφιάλτες σε όσους τον έβαλαν μέσα. Και το χειρότερο; Μπορεί να το κάνει. Όπως αποδεικνύεται με την άφιξη της Κλειώς, της αδελφής της Υβόννης, που όλα αυτά τα χρόνια ζούσε μακριά από την οικογένεια της αδελφής της, ο Άγγελος ξέρει πολλά μυστικά. Μυστικά που μπορεί να διαλύσουν τις ζωές όλων και τα οποία είναι έτοιμος τώρα να βγάλει στο φως. Μόνο που δεν θα το κάνει έτσι απλά… Αντίθετα, θα τρομοκρατήσει τους πάντες στη σειρά του ΑΝΤ1, προειδοποιώντας τους ότι πλέον κανείς τους δεν θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Η Άννα, ο Δημήτρης, ο Σπύρος, ο Θοδωρής, ο Σταύρος, ο Αλέκος και ο Ανδρέας, ο ένας μετά τον άλλο, παίρνουν τα… ραβασάκια τους. Σημειώματα, αναφορές, βίντεο ή ηχητικά ντοκουμέντα φτάνουν στα χέρια τους υπενθυμίζοντάς τους ότι όλοι έχουν κάνει κάτι που θέλουν να μείνει για πάντα κρυμμένο. Κι όλοι τους θα ζουν πλέον με τον τρόμο ότι ανά πάσα στιγμή αυτό το «κάτι» μπορεί να αποκαλυφθεί. Για τον Δημήτρη και την Άννα, είναι ένα ηχογραφημένο τηλεφώνημα που εκείνη είχε κάνει στον Άγγελο στις αρχές της έρευνας για το δολοφόνο της Μυρτώς.

Προσπαθώντας να μάθουν τι ακριβώς θέλει ο Άγγελος και τους εκβιάζει, Άννα και ο Δημήτρης πηγαίνουν να τον δουν στη φυλακή. Όταν εκείνος αρνείται να παει στο επισκεπτήριο , ο Δημήτρης μπαίνει στα κρατητήρια μόνος και τον αναγκάζει να του πει την αλήθεια: ατην πραγματικότητα ήθελε να τον δει μόνο για να του πει ότι ξέρει κάτι ακόμα.

Το μεγάλο του μυστικό, αυτό που μπορεί να πληγώσει ανεπανόρθωτα την Άννα και να διαλύσει οριστικά τη σχέση τους, είναι πια θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί. Μερικά χρόνια πριν, ο πατέρας του υπάκουσε σε άνωθεν εντολές και έστειλε άδικα το δικό της πατέρα στη φυλακή. Το γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της και διέλυσε τον Κοσμά είχε την υπογραφή του Σπύρου Μαρκέτου … Τώρα, ο Άγγελος του δινει 24 ώρες διορία για να διαλέξει ανάμεσα στον πατέρα του και στη γυναίκα που αγαπά. Ο Δημήτρης ξέρει ότι όλα έχουν τελειώσει. Κι όταν η Άννα έρχεται στο σπίτι για να του πει ότι θέλει να είναι μαζί, της λέει την αλήθεια!

Παγιδευμένοι: Δείτε το επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Άννα αντιμέτωπη με την αλήθεια-Πως θα αντιδράσει ο Δημήτρης

Aδιανόητο: Πόσα λεφτά θα πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς!

Γλυκάνισος: Η Ανθή κλέβεται με τον Νικήτα-Στρατής και Ραζάν ξαναπροσπαθούν