Στο στόχαστρο τόσο της Αιμιλίας όσο και του Λευτέρη στη σειρά Σασμός, είναι ο Ευθύμης και θέλουν με κάθε τρόπο να τον οδηγήσουν πίσω από τα σίδερα για τις παράνομες κινήσεις που κάνει στον χώρο της νύχτας.

Ο Ευθύμης Φαρμάκης όμως ξέρει να φυλάγεται και πέρα από αυτό, έχει ανθρώπους παντού που τον ενημερώνουν για τις κινήσεις της αστυνομίας και δη του Αντώνη Φραγκιαδάκπη.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, οι δυο τους σύντομα θα συμμαχήσουν με έναν στενό συνεργατη του Ευθύμη προκειμένου να τον πιάσουν. Και αυτός, όπως λέγεται, είναι ο Πάνος, ο πιστός του συνεργάτης που τον ακολουθεί και τον υπακούει τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Οι τρεις τους θα βρουν τρόπο για να πιάσουν τον ισχυρο άντρα της νύχτας, όμως αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζουν είναι πως υπάρχει και άλλο άτομο πίσω από τον Ευθύμη Φαρμάκη. Ενας άνθρωπος που ξέρει μόνο να δίνει εντολές περιμένοντας να υλοποιηθούν!

Στο μεταξύ ο Ευθύμης θα πάει να βρει τη Βασιλική, στην οποία και θα πει όλη την αλήθεια που ο άντρας της τής κρύβει. Πως δηλαδή έχει μια κόρη, τη Νάντια, που δεν γνώρισε ποτέ.

Η Βασιλική όχι απλά θα ταραχθεί αλλά και στενοχωρηθεί καθώς είχε πιστέψει τα λόγια του αγαπημένου της που της ορκιζόταν αιώνια πίστη και αγάπη, ακόμα και το διάστημα που οι δυο τους δεν ήταν μαζί. Βάζοντας κομμάτια του παζλ σε μια σωστή σειρά θα διαπιστώσει πως ο Ευθύμης δεν της λέει ψέματα και χωρίς να χάσει καιρό θα μιλήσει στον Μαθιό για την αποκάλυψη αυτή.

Τον ρωτάει πώς μπόρεσε να της κρύψει ότι παράτησε έγκυο γυναίκα. Του λέει ότι έχει μία κόρη εκεί έξω που ψάχνει απεγνωσμένα να τον βρει και εκείνος δεν ένιωσε έστω λίγο την πατρική αγάπη!

Ο Μαθιός δεν μπορεί να πιστέψει τα λόγια της και ζητά αποδείξεις. Οταν η Νάντια βρεθεί μπροστά του και υποστηρίξει πως είναι ο πατέρας της, θα προσπαθήσει να της εξηγήσει πως δεν είχε στο παρελθόν σχέση με τη μητέρα της και γενικότερα οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, όμως κανείς δεν θα τον πιστέψει.

Η σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού θα κρατιέται από μια κλωστή. Θα αργήσουν αλλά τελικά θα καταλάβουν όλοι πως ο Μαθιός δεν έχει καμία σχέση με τη Νάντια αλλά και πως ο Στεφανής ήταν εκείνος που είχε έρθει σε επαφή με τη μητέρα της, δίνοντας λάθος προσωπικά στοιχεία για να μην μπορούν να τον βρουν σε βαθος χρόνου.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτά τα ζευγάρια οδηγούνται στο χωρισμό!

ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη! Εκεί θα παίζει ο Βιεϊρίνια

The Voice of Greece: Επιστρέφει αλλά με αλλαγές-Τέλος όσα ξέραμε!