Συγκλονίζει ο Σασμός για ακόμη μία χρονιά με τη δεύτερη σεζόν να έχει ακόμη πιο συναρπαστικές εξελίξεις. Οι νέοι χαρακτήρες που έχουν προστεθεί στη σειρά του Alpha κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με την τηλεθέαση να παραμένει σταθερά πολύ ψηλά.

Ένας από αυτούς είναι και η Νάντια, η όμορφη κοπέλα που βλέπουμε ότι έχει φτάσει στην Κρήτη αναζητώντας τον πατέρα της τον οποίο ποτέ δε γνώρισε. Η μυστική αναζήτησή της την φέρνει όλο και πιο κοντά στον Μαθιό. Η Νάντια θα συνεχίσει χωρίς δισταγμό να ψάχνει χωρίς να γνωρίζει της συνέπειες που μπορεί να έχουν τα όσα θα αποκαλύψει.

H Νάντια εκμεταλλεύεται το ενδιαφέρον που της δείχνει ο Νικηφόρος προκειμένου να μάθει περισσότερα για την οικογένειά του αλλά και τον Μαθιό ο οποίος υποπτεύεται ότι είναι ο πατέρας της. Ο Νικηφόρος βέβαια δεν έχει την παραμικρή ιδέα για τις πραγματικές προθέσεις της. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τον Μανόλη και τον Ευθύμη που απλά τη θεωρούν μία εργατική κοπέλα.

Σιγά σιγά όμως η Νάντια απελπίζεται από το γεγονός ότι δεν κάνει κάποια ουσιαστική πρόοδο. Συνειδητοποιεί έτσι ότι χρειάζεται κάποια βοήθεια από κάποιο άλλο άτομο. Τότε είναι που θα κάνει το μεγάλο λάθος να αναζητήσει τη βοήθεια που χρειάζεται στο ισχυρό πρόσωπο του Ευθύμη.

Η Νάντια του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια τόσο για τον αγώνα που κάνει αλλά και για τις υποψίες της γύρω από τον Μαθιό. Αυτή η πληροφορία θα είναι βούτυρο στο ψωμί του Ευθύμη ο οποίος θα χρησιμοποιήσει το μυστικό της προς όφελος του ώστε να χωρίσει τη Βασιλική από τον Μαθιό.

Σασμός: Δείτε το trailer από το επόμενο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Καλλιόπης

Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που έχει

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αποφυλακίζεται ο Τόλης – Ο Βαγγέλης σε νέους μπελάδες

Δείτε ακόμα

Μάγια Μπουντάνοκ: Η πανέμορφη Ρωσίδα επταθλήτρια έβαλε φωτογραφία στο Instagram που έκανε χαμό