Μπορεί στην αρχή στη σειρά Σασμός να προσπαθούσε να τον αποφύγει και να μην ήθελε να συνεργαστεί μαζί του, όμως τελικά η όμορφη δικηγόρος υποκύπτει στη γοητεία του άντρα που ελέγχει τη νύχτα της Κρήτης.
Ο πατέρας της τον θεωρεί επικίνδυνο, ενώ η Αιμιλία πολλές φορές της είχε πει πως θα πρέπει να προσέχει κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με τον Ευθύμη Φαρμάκη.

Εκείνη όμως δεν άκουσε κανέναν, παρά μόνο το ένστικτό της! Όταν λοιπόν εκείνος της έκανε δεύτερη φορά πρόταση να συνεργαστούν για τις επιχειρήσεις του, έπειτα από σκέψη του είπε το πολυπόθητο ναι.

Από τότε, όταν ο Ευθύμης έχει προβλήματα με το νόμο, την καλεί κι εκείνη σπεύδει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Σύντομα αυτό θα αλλάξει.

Ευθύμης και Στέλλα θα έρθουν κοντά!
Δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος της νύχτας. Είναι ένας άντρας που έχει αισθήματα και δεν ξεχνάει το παρελθόν. Εκείνο δηλαδή που έζησε με τη Ρέα, τη σύζυγο του, πριν πέσει νεκρή από τη σφαίρα του Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Παρ’ όλα αυτά όμως, δεν έχει κρύψει ότι είναι απόλυτα γοητευμένος από τη νεαρή δικηγόρο της Κρήτης. Οι υποθέσεις που θα προκύψουν θα τους φέρουν σε στενή επαφή, με αποτέλεσμα ο ενας να συνηθίσει την παρουσία του άλλου. Για την ακρίβεια, δεν θα τη συνηθίσει απλά αλλά και θα γίνει και απαραίτητη.

Ο Ευθύμης θα ομολογήσει τον έρωτά του και θα ξεκινήσει μία νέα όμορφη σχέση. Και όσο εκείνοι βυθίζονται στο πάθος, οι γονείς της Στέλλας ανησυχούν!

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σπίτι με το MEGA: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Πάνο Κιάμο

Μιλγουόκι Μπακς: Ρεκόρ καριέρας από τον Αντετοκούνμπο αλλά «αυτοκτονία» κόντρα στους Μπουλς

ALPHA: Επαναφέρει το J2US τον Μάρτιο;