Ο Σταύρος έχει δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις του στη σειρά Σασμός ενώ ο Αστέρης συναντά τον Ευθύμη για το χρέος του Στεφανή. Ο Μαθιός ανακαλύπτει τις παράνομες δουλειές του Στεφανή σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση. Τα δύο αδέρφια πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Η Αιμιλία αποφασίζει να πάει να βρει τον Δημήτρη στην Αθήνα ενώ ο Παπάς συμβουλεύει τον Παύλο να είναι ειλικρινής απέναντί του.

Κι ενώ η Μαρίνα παίρνει σημαντικές αποφάσεις για την ζωή της η Άσπα νιώθει παρείσακτη στην οικογένεια. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης έχει μια μυστική συνάντηση ψάχνοντας το παρελθόν του Ευθύμη.

Ενώ ο Μαθιός επισκέπτεται τον Σταύρο, 0 Μανόλης με τον Νικηφόρο ξεκινάνε τα θερμοκήπια αλλά το θέμα της Νάντιας είναι αγκάθι μεταξύ τους. Ο Παντελής περνά δύσκολα χωρίς την Άννα αλλά η Κατερίνα μεσολαβεί.

Στο μεταξύ στα επόμενα επεισόδια εκτός από το θέμα της Νάντιας η Βασιλική και ο Μαθιός έχουν να αντιμετωπίσουν μια ακόμη τρικυμία. Ο Ευθύμης αποφασίζει να τους δώσει τη χαριστική βολή, βάζοντας ξανά τον Μαθιό σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο Ευθύμης κινεί γη και ουρανό για να δει ποιος είναι εκείνος που διοχετεύει τα σχέδιά του στην αστυνομία. Με τον Λευτέρη να καταφέρνει να ξεγλιστρά, οι υποψίες του Ευθύμη στρέφονται στον Πάνο. Του λέει ότι είναι καρφί και εκείνος προσπαθεί να του εξηγήσει αλλά ο άνθρωπος της νύχτας απλά δεν πείθεται!

Έτσι, τον δολοφονεί βρίσκοντας ευκαιρία να φορτώσει τον φόνο αυτόν στον Μαθιό. Χωρίς να χάνει χρόνο δίνει εντολή στον Βαγγέλη να «φυτέψει» το όπλο του φόνου στο αυτοκίνητο του Μαθιού, όπως και τελικά συμβαίνει. ‘Οταν το στοιχείο αυτό πέσει στα χέρια των αρχών, ο Μαθιός αυτόματα θα κατηγορηθεί για τον φόνο του Πάνου και έτσι για ακόμη μια φορά κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή. Η εξέλιξη αυτή θα προκαλέσει ανείπωτο πόνο στη Βασιλική και την Καλλιόπη που θα δουν τον χειρότερο εφιάλτη τους να παίρνει σάρκα και οστά.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 10/1: Το λασπόλουτρο θύμισε… Σαλαγκούδη και προκάλεσε τσουνάμι στα social

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι τρέλανε τους σκάουτ και τις ξένες ομάδες!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χάνει την ψυχραιμία του ο Χριστόφορος- Αυτός είναι ο λόγος!