Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του ALPHA αλλά και γενικά της ελληνικής τηλεόρασης, η σειρά Αυτή η νύχτα μένει, επιστρέφει με νέα επεισόδια γεμάτα ανατροπές!

Μάλιστα, όπως είδαμε ΕΔΩ, η Μαρίνα τελικά ζει και επιστρέφει.

Η ίδια φρόντισε να εξαφανιστεί προκειμένου να γλιτώσει απ’ όλους και απ όλα. Να γλιτώσει από τον γάμο που δεν ήθελε, από την προδοσία και τον χωρισμό του μεγάλου της έρωτα, από τις απειλές για την απιστία της, αλλά και για τη δολοφονία που διέπραξε. Οταν λοιπόν το αμάξι της έπεσε στον γκρεμό, ύστερα από σαμποτάζ που της έκαναν κόβοντας τα φρένα, εκείνη βγήκε με μερικά χτυπήματα, αλλά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ατυχία αυτή προς όφελός της και να φύγει μακριά έχοντας πάνω της μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η επιστροφή της θα γίνει σε επόμενα επεισόδια της σειράς και αναμένεται να φέρει τεράστιες ανατροπές στις ζωές όλων! Οι κόρες της θα ανακουφιστούν που η μητέρα τους ζει, αλλά θα θυμώσουν καθώς θεωρούν πως τις εγκατέλειψε και πως έβαλε πάνω από τα παιδιά της τον εγωισμό της.

Ωστόσο υπάρχει ακόμα μία μεγάλη ανατροπή στη σειρά κι αυτή δεν είναι άλλη από την αλλαγή στις μέρες προβολής της!

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα του σταθμού, η σειρά θα προβάλλεται πλέον Πέμπτη και Παρασκευή. Προφανώς οι υπεύθυνοι προγραμματισμού φρόντισαν να την μετατοπίσουν αφού πλέον δεν υπάρχει «απειλή» λόγω του Maestro και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αν και το Τούνελ συνεχίζεται…

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε προηγούμενο τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Οι καλύτεροι επέστρεψαν-Όλες οι αλλαγές!

Ολυμπιακός: Δεν άρεσε στον Μαρσέλο όσα γίνονται

Τρία Μίλια: Αυτό τρομάζει τον Στέφανο!