Δεν ήθελε να πληρώσει για να πάρει πίσω τα κτήματα του άντρα της στη σειρά Σασμός, όμως όταν έμαθε ότι η Αργυρώ θέλει να σεβαστεί την επιθυμία του Άγγελου και να τα κρατήσει, έγινε ακόμα πιο έξαλλη! Μέρες τώρα, η Καλλιόπη Σταματάκη μένει άυπνη και δεν μπορεί να βρει τη λύση που θα φέρει ξανά πίσω στα χέρια της την περιουσία της. Και αφού οι γιοι της, Μαθιός και Αστέρης, έχουν αποφασίσει να μην τη βοηθήσουν, εκείνη απευθύνεται στα ανίψια της που δεν της χαλούν ποτέ χατίρι. Στο πλευρό της όμως έχει και τον Νικηφόρο, ο οποίος έχει αρχίσει να αναπτύσσει προσωπική έχθρα αφού πλέον είναι σίγουρος πως αυτός κρύβεται πίσω από τον θάνατο του πατέρα του, Στεφανή. Οι τέσσερίς τους λοιπόν, αποφασίζουν πως η μόνη κίνηση που θα φέρει αποτέλεσμα είναι να φύγει από τη μέση ο Παύλος.

Αυτό τους μηνύει η Καλλιόπη και τα λόγια της αποτελούν για εκείνους εντολή. Τα ξαδέλφια έχουν ήδη στα μυαλό τους το σχέδιο και το μόνο που μένει είναι να το θέσουν σε εφαρμογή. Κλείνουν λοιπόν ραντεβού στον Παύλο λέγοντάς του ότι θέλουν να του μιλήσουν για να λύσουν όλα όσα τους βαραίνουν τόσα χρόνια. Tόπος συνάντησης είναι η περιοχή των κτημάτων, όπου ο Παύλος δεν αργεί να εμφανιστεί.

ΜΟΝΟ 8,90! ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

Πραγματικά φτάνει στο σημείο του ραντεβού αλλά αυτό που δεν περιμένει να δει μπροστά του είναι τον Δημητρό και τον Νικολή, με όπλα στα χέρια. Ο ίδιος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Κανένας από τους δύο δεν απαντά, απλά σηκώνουν πιο ψηλά τα όπλα για να έχουν καλύτερο στόχο. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός και ο Αστέρης που έχουν ενημερωθεί από τον Νικηφόρο για το ραντεβού θανάτου που έχουν ορίσει με τον Παύλο, φτάνουν στο ίδιο σημείο με γρήγορους ρυθμούς. Τα όπλα των Σταματάκηδων σημαδεύουν τον Παύλο και λίγα λεπτά πριν πατήσουν την σκανδάλη, ο Αστέρης ορμάει πάνω στα ξαδέλφια του και τους κόβει. Ο Παύλος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που του έχει συμβεί. Μόλις κέρδισε τη ζωή του και το οφείλει σε Σταματάκη! Τα δύο ξαδέρφια το βάζουν στα πόδια αφού ο Μαθιός τους λέει να μην ξανακούσουν τη μάνα τους!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Ξεσάλωσε το Twitter με όσα είπε για το πέναλτι του Μέσι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!

Δείτε επίσης