Τα σύννεφα στη σχέση Μαθιού – Βασιλικής θα κάνουν την εμφάνισή τους στη σειρά Σασμός.

Η αθώα ψυχή της Βασιλικής δεν παραξενεύτηκε όταν είδε μπροστά της, στον χώρο που δουλεύει, τον Ευθύμη Φαρμάκη, ο οποίος μάλιστα είχε έρθει και απρόσκλητος στον γάμο της με τον Παύλο Βρουλάκη. Τον καλωσόρισε με ευγένεια, φορώντας το πιο πλατύ της χαμόγελο και τον εξυπηρέτησε με καλοσύνη. Ακόμα και όταν εκείνος άρχισε να πλησιάζει απειλητικά κοντά της, η Βασιλική δεν έχασε την ψυχραιμία της αλλά φρόντισε να κρατήσει την απόστασή της.

Ομως ο Ευθύμης δεν θα σταματήσει να την πολιορκεί. Αφενός γιατί το μέρος που η Βασιλική δουλεύει είναι το μέρος που γνώρισε και ερωτεύτηκε τη γυναίκα του, αφετέρου γιατί θέλει να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Μαθιός είναι ένας από τους βασικούς εχθρούς του αδελφικού του φίλου Παύλου και θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί ανάμεσα στο νιόπαντρο ζευγάρι.

Είναι καιρό τώρα που ο μεγάλος γιος της καπετάνισσας έχει αρχίσει να αντιδρά με την πρόθεση του Νικηφόρου να συνεργαστεί με τον Ευθύμη Φαρμάκη και μάλιστα του έχει τονίσει πως πρέπει να τον προσέχει. Οταν όμως καταλάβει πως ο δεύτερος έχει βάλει για τα καλά στο μάτι την οικογένειά του και δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί κοντά στη Βασιλική, τα πράγματα ξεφεύγουν. Ο ίδιος φροντίζει να του επισημάνει να μείνει μακριά, αλλά ο Ευθύμης δείχνει να μην καταλαβαίνει τι ακούει.

Ο Μαθιός θα γίνει έξαλλος και η ρήξη μεταξύ τους δεν Θα αργήσει να έρθει και να φέρει στην επιφάνεια τη μεγάλη και ατελείωτη κόντρα Βρουλάκηδων και Σταμα-τάκηδων. Ίδια αντιμετώπιση θα έχει όμως και η Βασιλική, που θα νιώσει να πνίγεται μέσα στον γάμο της όταν συνειδητοποιήσει ότι ο Μαθιός απομακρύνει τον κόσμο γύρω της και ειδικά στον χώρο που δουλεύει. Του εξηγεί ότι δεν του έχει δώσει κανένα δικαίωμα και καλά θα κάνει να σταματήσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Masterchef 2023: Επιστρέφει ανανεωμένο και απαιτητικό!

Καιρός: Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί για την κακοκαιρία «Ariel» – Που χρειάζεται προσοχή

ΣτΟργή: Η Αλίκη σκότωσε την παρανοϊκή μητέρα της;