Η ομολογία του Μαθιού πως σκότωσε τον Στεφανή στη σειρά Σασμός, έχει συγκλονίσει την Βασιλική και όσο και να θέλει δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τα λόγια του. Η γυναίκα, λοιπόν, αφού του ανακοινώνει τον χωρισμό τους, τον προειδοποιεί να σκεφτεί καλά τι συνέπειες θα υπάρξουν αν παραδοθεί στην Αστυνομία και ομολογήσει το έγκλημα που έχει διαπράξει.

Συγχρόνως, η φήμη ότι κάτι κακό συμβαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων εξαπλώνεται γρήγορα στο χωριό και όλοι θέλουν να μάθουν για ποιο λόγο ο Μαθιός και η Βασιλική συμπεριφέρονται περίεργα. Κι ενώ εκείνος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη, η Βασιλική εξακολουθεί να είναι καταρρακωμένη. Τα μάτια της είναι συνεχώς βουρκωμένα, ενώ από το μυαλό της περνούν μόνο σκοτεινές σκέψεις και αισθάνεται ότι τίποτα πια δεν μπορεί να την κρατήσει στη ζωή.

Η απελπισία την έχει κυριεύσει με αποτέλεσμα να αδυνατεί να σκεφτεί καθαρά και μέρα με την ημέρα η ψυχολογική της κατάσταση χειροτερεύει. Κάποια στιγμή, το βλέμμα της πέφτει τυχαία σε ένα κουτί με χάπια και αισθάνεται ότι μόνο αν τα καταναλώσει όλα θα ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο ζει και θα βρει τη λύτρωση που τόσο έχει ανάγκη. Η Βασιλική, πάνω στην παράνοιά της, σκέφτεται σοβαρά να αυτοκτονήσει, καθώς νιώθει ότι δεν θα ξεπεράσει ποτέ αυτό που έχει συμβεί! Κι ενώ είναι έτοιμη να δώσει τέλος οτη ζωή της, φέρνει στον νου της τον Νικηφόρο, που δεν σταματά να αγωνιά για εκείνη. Τότε ξεσπάει σε λυγμούς και αποφασίζει να μην τον πληγώσει με αυτόν τον τρόπο.’Ετσι, όταν τον συναντάει, προσπαθεί να κρύψει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια.

Λίγο μετά, η Βασιλική οδηγείται στον παπα—Μιχάλη, με την Κατερίνα να του αναφέρει πως ίσως η πρώτη να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας στη σειρά Σασμός.

Συγχρόνως, ο Μαθιός είναι απελπισμένος και θρηνεί για τη Βασιλική, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως ο γάμος τους έφτασε στο τέλος του. Εν τω μεταξύ, οι προσπάθειες του Αστέρη και της Αργυρώς να τους φέρουν κοντά, για να γεφυρώσουν το χάσμα που τους χωρίζει, όχι μόνο πέφτουν στο κενό, αλλά κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αργότερα, η Καλλιόπη συναντάει τη Βασιλική και προσποιείται πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και στον γιο της.

Όσο και να της ζητάει να της πει τι έχει γίνει, η Βασιλική κρατάει το στόμα της κλειστό. Παρ όλα αυτά, η Καλλιόπη εξακολουθεί να ανησυχεί για την τύχη και το μέλλοντου Μαθιού, ενώ μετά τη σοβαρή κρίση που έπαθε με το στομάχι της, ο οργανισμός της είναι ιδιαίτερα εξασθενημένος. Το γεγονός αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από την οικογένειά της, η οποία ανησυχεί ιδιαίτερα. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αστέρης, γνωρίζοντας την κατάσταση της μητέραςτου και την κλονισμένη υγεία της, έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ο Παύλος τού προτείνει να πουν στην Καλλιόπη πως ο μικρός Πετρής είναι ο εγγονός της. Ο Αστέρης αισθάνεται πως κάτι τέτοιο θα είναι η χαριστική βολή για τη μητέρα του, επιδεινώνοντας ραγδαία την υγεία της…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA


Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κατάθεση- φωτιά καίει τον Δημοσθένη-Αυτός τον καρφώνει!

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έρχεται η ώρα που όλοι περίμεναν-Αυτή μπαίνει φυλακή!