Ο Αστέρης είναι απόλυτα δοσμένος στην Αργυρώ και στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, οι δυο τους θα γίνουν ξανά ζευγάρι. Μόνο που η Καλλιόπη παραμονεύει και έχει τους δικούς της φόβους.
Ο Αστέρης λέει στην  Αργυρώ ότι είναι πάνω από τις δυνάμεις του να μείνει μακριά της αλλά της ζητάει αυτό να είναι το τελευταίο γεγονός που μπαίνει ανάμεσά τους. Έτσι το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Στο γλέντι που γίνεται προς τιμήν του Αντώνη ο Αστέρης συνειδητοποιεί ότι το μέλλον του είναι συνδεδεμένο με την Αργυρώ.

Καιρό τώρα η Καλλιόπη δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τον γιο της και την Αργυρώ. Ενώ στην αρχή φαινόταν να είναι μαζί, απομακρύνθηκαν ξαφνικά αλλά στη συνέχεια κατάλαβε πως το ζευγάρι δεν είναι εύκολο να χωρίσει, πράγμα που επιβεβαίωσε ρωτώντας ξεκάθαρα τον Αστέρη. Εκείνη από την απάντησή του καταλαβαίνει πως κάτι άλλο έχει συμβεί για να είναι απόλυτος ο γιος της.

Και το μυαλό της πάει στο ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης. Οι υποψίες της αρχίζουν να γίνονται βεβαιότητα μέσα από διάφορες κουβέντες με τον Αστέρη, και μη θέλοντας να χάσει παραπάνω χρόνο, θα μιλήσει στον Παύλο. Φτάνει στο σημείο να τον ρωτήσει τι θα γίνει αν η Αργυρώ έχει στα σπλάχνα της το παιδί του Αστέρη. Ο Παύλος, αν και ξέρει την αλήθεια, δεν της την αποκαλύπτει. Το αντίθετο,  την καθησυχάζει και προσπαθεί να την πείσει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Εκείνη τότε του λέει πως πάνω από τα κεφάλια τους είναι η κατάρα και κανείς δε θα γλιτώσει!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Πλησιάζει το τέλος του Σπύρου-Ανατροπή με τις αποκαλύψεις!

Στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου άνετοι που ήδη άνοιξε θέμα με τον Μπακαμπού

Αυτή η νύχτα μένει: Συμμαχία που θα προκαλέσει χαμό-Χρήστος και Στρατής κατά της Μαρίνας!