Ο Σταύρος βλέποντας τη ζωή του στη σειρά Σασμός να έχει πάρει την κάτω βόλτα και γνωρίζοντας πως πλέον δεν του έχει μείνει κάτι, πηγαίνει να βρει τον Αστέρη και να τον απειλήσει. Του λέει να προσέχει τις κινήσεις του γιατί θα πάρει μέτρα και θα μάθει όλο το χωριό ποιος είναι!

Και όσο ο Αστέρης προσπαθεί να αναλύσει τη συμπεριφορά του άντρα της Αργυρώς, η Καλλιόπη πρέπει να αποφασίσει πώς θα απαντήσει στους Βρουλάκηδες. Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο που πάει στο νοσοκομείο και δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά κοντά του. Εκείνη του λέει πως ανησυχεί ενώ εκείνος σπεύδει να της πει πως ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να τους αφήσει χρόνους!

Λίγο αργότερα στο δωμάτιο μπαίνει και ο Δημήτρης. Φανερά εκνευρισμένος που η γυναίκα του ανησύχησε για τον πρώην άντρα της, δεν χάνει την ευκαιρία να σχολιάσει πως του χαλάει τη ζωή. Ο Παύλος παρόλο που βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου, θα συγκρουστεί μαζί του έντονα και ο Ευθύμης ξαφνικά θα βρεθεί ανάμεσα στους δύο φίλους του.

Ο Σταύρος, αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί, ζητά τη βοήθεια της Στέλλας, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μαθαίνοντας πως μπορεί να χάσει το παιδί της. Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Σταύρο πως ο Αστέρης έσωσε την Αργυρώ στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και αυτό τον κάνει να χάσει τελείως τον έλεγχο.

Αργυρώ και Μαρίνα έχουν αρχίσει να χάνουν τον ύπνο τους μήπως χάσουν την επιμέλεια του παιδιού αλλά αποφασίζουν να μην αφήσουν κανέναν να τους το στερήσει. Ο Δημήτρης ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει βλέποντάς τη να μη λείπει από το πλευρό του Παύλου, ενώ ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει παγίδα στον Φαρμάκη. Καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο, ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει τη Βασιλική που για πρώτη φορά ζητά… σασμό.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Σεισμός: Συνεχίζεται η ανησυχία από τους σεισμολόγους – «Δε γνωρίζουμε αν αυτός ήταν ο κύριος σεισμός»!

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!