Σασμός επόμενα επεισόδια : Τα όσα είδαμε στο φινάλε του πρώτου κύκλου μόνο τυχαία δεν ήταν.

Η Αργυρώ για όσους θυμούνται καλά το τελευταίο επεισόδιο, άκουγε ξανά και ξανά το μήνυμα που της είχε αφήσει στον τηλεφωνητή της ο Αστέρης.

Όπως θα δούμε λοιπόν στα πρώτα επεισόδια του β’ κύκλου της σειράς που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στον Alpha στα τέλη Σεπτεμβρίου η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς περνάει μεγάλη κρίση.

Μάλιστα η σύγκρουση και η ρήξη είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη με τον χωρισμό του ζευγαριού να είναι προδιαγεγραμμένος.

Η αγάπη του Σταύρου τόσο για την Αργυρώ όσο και για τον μικρό Πετρή δεν είναι αρκετή να σώσουν την σχέση τους, μετά την επανεμφάνιση του Αστέρη στη ζωή της τελευταίας και φυσικά μετά το μόσχευμα που της έσωσε την ζωή.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Η ζωή μετά τον χωρισμό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές, Αργυρώ και Αστέρης θα είναι ξανά μαζί, όμως τα προβλήματα δεν θα σταματήσουν να βασανίζουν την πολυτάραχη σχέση τους.

Τα όσα έγιναν στις ζωές και των δυο όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν κρύβουν ένοχα μυστικά και περιστατικά που τους έχουν σημαδέψει μια για πάντα.

Όταν λοιπόν ο Αστέρης μαθαίνει τελικά πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του, από τη μια χαίρεται, από την άλλη όμως συνειδητοποιεί τα διαδοχικά ψέματα που του έλεγε η Αργυρώ όλα αυτά τα χρόνια.

Σε μια από τις εντάσεις που θα έχει το ζευγάρι, που μάλλον θα είναι και καθοριστική για το μέλλον του, ο Αστέρης αναφέρει στην Αργυρώ πως αν έλεγε από την αρχή την αλήθεια… τότε που κατηγορούσαν τον αδελφό της για τον θάνατο του Στεφανή, εκείνος μάλλον σήμερα θα ζούσε.

Αυτή είναι και η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για την Αργυρώ η οποία μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της αλήθειας που της είπε ο Αστέρης, παγώνει απέναντι του και δεν θέλει να τον ξανά δει, με αποτέλεσμα η σχέση τους να μπει ξανά σε τέλμα.

Τέλος, ο Αστέρης δεν θα αποκαλύψει άμεσα στην Καλλιόπη την ύπαρξη του εγγονού της μιας και θέλει η μητέρα του να μείνει αφοσιωμένη στο πως θα βγει ο Μαθιός από την φυλακή.

To trailer που έβγαλε ο AlphaTv πριν λίγες μέρες είναι πραγματικά καθηλωτικό…