Σασμός επόμενα επεισόδια: Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του AlphaΣασμός, για τη φετινή σεζόν, με την ιστορία από την Κρήτη να καθηλώνει για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεθέαση από την αρχή της φετινής σεζόν είχε μετατραπεί σε κούρσα αποκλειστικά για έναν με τον Σασμό να αποδεικνύει πως ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην prime time ζώνη.

Με την έναρξη του νέου κύκλου της σειράς, θα δούμε τον Μανώλη να βρίσκεται στο επίκεντρο και να έχει έναν τραγικό ρόλο στις εξελίξεις.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός σώζει τον Μανώλη από την τρέλα

Ο Μανώλης είναι ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα του πρώτου κύκλου καθώς είδε με τα μάτια του τη δολοφονία του Στεφανή ενώ αντίστοιχο ρόλο αναμένεται να έχει και στον δεύτερο.

Το γεγονός ότι μίλησε για όλα όσα ήξερε, ίσως συντέλεσαν να έρθει ο θάνατος του Άγγελου, γεγονός που τον κάνει να θλίβεται και να θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για όλα όσα έχουν συμβεί.

Ο ίδιος βυθίζεται στη θλίψη αλλά και την τρέλα και μόνο ένας μπορεί να τον βγάλει από αυτό τον βούρκο. Αυτή δεν θα είναι η Κλαίρη καθώς ο Μανώλης την απομακρύνει με τον τρόπο του.

Ο Μανώλης παλεύει με τις τύψεις και για αυτόν τον λόγο φεύγει από τη Κρήτη με προορισμό την Αμερική όπου και θα κληθεί να βρει την σωτηρία του.

Αυτός που εν τέλει θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Μανώλη θα είναι ο καθηγητής Παπαφράγκος, που είχε αντιληφθεί πρώτος τις δυνατότητες του.

Βλέποντας το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει αποφασίζει να τον πλησιάσει και πάλι και να του σώσει κυριολεκτικά τη ζωή, πιάνοντας τον από το χέρι και βγάζοντας τον από την τρέλα.

MediaΤime – Όλα τα τελευταία νέα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Έτσι βάζουν τέλος στη ζωή τους Μαθιός και Καλλιόπη

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης σε στιγμές χαλάρωσης με τη νέα του σύντροφο και τα παιδιά τοου

Βίντεο τρόμο από προσγείωση AirBus στη Σκιάθο!