Το θέμα των ημερών είναι οι υποκλοπές στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και τον δημοσιογράφο Θανάση Ξεκούκη με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να παίρνει θέση.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μπορεί να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές ωστόσο αποδεικνύει πως δε παύει να είναι μία προβληματισμένη πολίτης της χώρας μας.

Η Χατζηβασιλείου με δημοσίευσή της στο Instagram έκανε ένα πανέξυπνο λογοπαίγνιο με την… καινούργια λέξη που μας έμαθαν οι κυβερνητικές αρχές, την «επισύνδεση» παρομοιάζοντας την κατάσταση με τη ρόμπα της που ακουμπούσε στη θάλασσα.

Ποζάροντας λοιπόν με το χρωματιστό μαγιό της και δείχνοντάς μας το καλλίγραμμο σώμα της, η Βίκυ Χατζηβασιλείου τράβηξε τα βλέμματα και τη προσοχή όλων στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά της.

«Και ο νοών νοείτω», γράφει η ίδια στη δημοσίευσή της μετά τα απολαυστικά καρφιά της προς την Κυβέρνηση τονίζοντας στο τέλος του κειμένου πως η ίδια έκανε «αυτοεπισύνδεση» για να προλάβει τους τρίτους!

Θυμίζουμε ότι η Χατζηβασιλείου δεν είναι η μόνη που ασχολήθηκε με το θέμα καθώς το ίδιο έκανε και ο Χρήστος Δάντης.

Διαβάστε τι έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου:

«Εδώ, σε μια προσπάθεια… επισύνδεσης της ρόμπας μου με τη θάλασσα. Που όπως κι αν το δεις, η ρόμπα στη θάλασσα δεν μπαίνει! Γι αυτό και η επισύνδεση – γενικότερα- ενέχει τον κίνδυνο να σε κάνει ρόμπα! Και μετά δεν σε ξεπλένει ούτε η θάλασσα. Και ο νοών νοείτω.. Αυτό που με κάνει να αγωνιώ, είναι μήπως φτάσει κάποτε εκείνη η μέρα εξέλιξης της τεχνολογίας που θα κάνουν επισύνδεση με το μυαλό μας και θα διαβάζουν και τις σκέψεις μας. – Γι αυτό κι εγώ σήμερα σκέφτηκα φωναχτά. Έκανα αυτοεπισύνδεση…
Αχ Θεέ μου, τι μας βρήκε Αυγουστιάτικα! Καλημέρα σας!»

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Απίστευτη δήλωση η Κατερίνα Καινούργιου για το στήθος της!

Μύκονος: Πολλά τα κενά δωμάτια και τρελό «κράξιμο» στο εξωτερικό – Τι έχει συμβεί

Σασμός επόμενα επεισόδια: Έτσι βάζουν τέλος στη ζωή τους Μαθιός και Καλλιόπη