Τα επεισόδια της σειράς του MEGA,  Η Γη της Ελιάς μπορεί να σταμάτησαν να προβάλλονται αφού ο πρώτος κύκλος τελείωσε για το καλοκαίρι, όμως τα γυρίσματα για τον β’ κύκλο έχουν ήδη αρχίσει και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές!

Τόσο η Βάνα Δημητρίου όσο και ολόκληρη η ομάδα της δραματικής καθημερινής σειράς, βάζουν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και αυτόν τον χειμώνα!

Στην ιστορία μπαίνουν νέοι χαρακτήρες ενώ βλέπουμε την Αθηνά να βιώνει πραγματικά δύσκολες στιγμές!

Η μόνη που Θα σταθεί βράχος στο πλευρό της είναι η Μαργαρίτα, η οποία μάλιστα θα πείσει και τον Λυκούργο να τη βοηθήσει για να αποδείξει την αθωότητά της. Τον απόλυτο εφιάλτη Θα ζήσουν και η Ευτυχία με την Άννα, όταν η αστυνομία Θα βρει το πτώμα του Ανέστη.

Και, παρόλο που οι υποψίες δεν Θα στραφούν στην Ευτυχία, αφού κανείς δεν γνωρίζει ότι ο Ανέστης προσπάθησε να τη βιάσει, εκείνη ανησυχεί, ενώ παράλληλα βασανίζεται από τις τύψεις της στη σειρά του MEGA. Η Άννα προσπαθεί να την καθησυχάσει και τη συμβουλεύει να κρατήσει την ψυχραιμία της, αφού μια λάθος κίνηση μπορεί να τις οδηγήσει και τις δύο στη φυλακή, καθώς εκείνη ηταν που τη βοήθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα.

Πότε όμως αναμένεται η πρεμιέρα της σειράς; Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα τουλάχιστον που γράφονται αυτές οι γραμμές, και αν ο προγραμματισμός συνεχίσει να είναι ο ίδιος, Η Γη θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου τη γνωστή ώρα δηλαδή στις 21:00.

Ανυπομονούμε!