Ο εισαγγελέας καλεί τη Νάντια για κατάθεση και εκείνη επιστρέφει χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν στη σειρά Σασμός. Αρχικά θα θελήσει να δει τον Μαθιό και τη Βασιλική, όμως τα νέα που θα της μεταφέρουν όχι μόνο δεν θα της αρέσουν αλλά και θα την κάνουν νο ζητήσει εκδίκηση!

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από το νέο που θα την κλονίσει και θα αφορά στον θάνατο του Νικηφόρου, θα μάθει πως είναι κόρη του Στεφανή Σταματάκη. Αμέσως θα κατηγορήσει τη Βασιλική πως της το έκρυψε επίτηδες για να μην αναγκαστεί να της δώσει μέρος της περιουσίας τού πρώην άντρα της και ο Μαθιός θα τη διώξει από το σπίτι τούς.

Η κοπέλα, που τελικά θα βρει καταφύγιο στο σπίτι του Γιώργου, θα αποφασίσει να διεκδικήσει την περιουσία του πατέρα της και θα μιλήσει στη Στέλλα γι’ αυτό. Όμως εκείνη θα την αποθαρρύνει. Εναντίον της θα βρεθούν ακόμα Μανόλης, Τζένη και Θοδώρα!

Η Βασιλική πάντως, για μια ακόμα φορά, θα της ανοίξει την αγκαλιά της.

Εντωμεταξύ, ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης θα ενημερώσει Αντώνη, Γιώργο και Μύρο πως πρόκειται να κάνουν μια έφοδο αλλά δεν θα τους πει πού. Έτσι, όταν βρεθούν έξω από το οινοποιείο που διατηρεί πλέον ο Παύλος, όλοι θα μείνουν άναυδοι. 

Ο Χρήστος Γιακωβάκης θα διατάξει να κάνουν φύλλο και φτερό τον χώρο που με μεράκι είχε φτιάξει ο Ευθύμης Φαρμάκης και όταν τελικά δεν βρουν τίποτα θα απογοητευτεί. Έτσι, θα πάρει μόνος του έναν λοστό και θα αρχίσει να γκρεμίζει τους τοίχους γύρω του. 

Σε έναν από αυτούς θα βρει κάσες γεμάτες τουφέκια! Όλοι θα βρεθούν σε σοκ και κυρίως ο Παύλος που δεν θα ξέρει τι τον περιμένει οτη συνέχεια. Για αρχή, ο Χρήστος θα ζητήσει να τον συλλάβουν! Μάλιστα θα πει στον Αντώνη ότι θεωρεί τους συγχωριανούς δικούς του ανθρώπους και τους αντιμετωπίζει με επιείκεια ειδικά τον Παύλο που είναι και ξάδερφος της γυναίκας του!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές!

Rally Dakar 2024: Συγκλονιστικός ο Al Attiyah τερματίζει με τρεις ρόδες και κατεστραμμένο πλαίσιο

Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Δαλάκα: Υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Ατζούν-Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει