Ο Δημήτρης στη σειρά Σασμός παραμένει ερωτευμένος με την Αιμιλία αλλά για την ώρα είναι πάνω από το κεφάλι όσων… χτύπησαν στην Άνω Ποριά. Ο Μάνος Πετούσης είναι ο Δημήτρης Μαραθάκης, ο γιατρός του χωριού της Κρήτης όπου όλα μπορούν να συμβούν και σύμφωνα με τα όσα είπε στο περιοδικό TiVi σίραλ, όντως θα γίνουν!

Όπως λέει, ο ήρωας που υποδύεται είναι ο πλέον καθαρός του χωριού ως προς τον χαρακτήρα του και ξεχωρίζει από τους άλλους δύο φίλους, τον Παύλο και τον Ευθύμη. Το κοινό μπορεί και αναγνωρίζει στον Δημήτρη τόσο την ενσυναίσθηση όσο και την ευαισθησία κι αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον ηθοποιό.

Επιπλεόν, αναφέρει πως το μόνο που ξέρουμε για τον Δημήτρη είναι ότι ο Παύλος τον είχε βοηθήσει παλαιότερα για να είναι σήμερα αυτό που είναι. Ο ίδιος όμως δεν γνωρίζει αν ήταν σε οικονομικό επίπεδο αλλά σύντομαθα αποκαλυφθεί η ιστορία τους. Ο ίδιος όμως δίνεται 100% και αυτό συμβαίνει και με την Αιμιλία η οποία πλέον χωρίζει με τον Παύλο και ο δρόμος της επιστροφής της στο σπίτι, είναι ανοιχτός αν και ποτέ δε χώρισαν αφού ούτως ή άλλως συγκατοικούν. Ωστόσο και η Αιμιλία είναι πελαγωμένη και δεν έχει ξεκαθαρίσει μέσα της τι θέλει.

Πάντως ο Δημήτρης είναι φορτισμένος συναισθηματικά και ίσως δώσει δεύτερη αλλά και τρίτη ευκαιρία στη σύζυγό του αν χρειαστεί.

Είναι άνθρωπος που συγχωρεί και στον έρωτα όλα μπορούν να γίνουν…

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Δημοσθένη-Σκοτώνει τον Λεωνίδα;

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με Μάρκο και Αλεξάνδρα-Έτσι σχεδιάζουν τη φυγή τους!