Νέα τραγωδία πρόκειται να στιγματίσει τη σειρά Η Γη της Ελιάς αφού τα όσα πρόκειται να συμβούν στη Μάνη μόνο πόνο θα σκορπίσουν!

Όπως γνωρίζουμε ήδη η Εύα έχει φυλακιστεί για τα ναρκωτικά τα οποία είχε «φυτέψει» στο σπίτι της ο αδερφός της. Ωστόσο ο Άρης, μην μπορώντας να αντέξει το βάρος από το ψέμα και την πλεκτάνη που έστησε στην αδερφή του, ομολογεί τα πάντα για τα ναρκωτικά και μπαίνει στη φυλακή!

Η Εύα όταν μαθαίνει πως ο αδερφός της είναι αυτός που έμπλεξε και προσπάθησε να της στήσει παγίδα, πέφτει από τα σύννεφα. Ο Άρης αρχικά προσπαθεί να μη θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της δικαιοσύνης αλλά μην αντέχοντας τις τύψεις που τον ζώνουν, πηγαίνει στον αστυνόμο Κουράκο και ομολογεί το έγκλημά του ότι δηλαδή αυτός ήταν που εξαρχής έκρυψε τα ναρκωτικά στο σπίτι. Αυτό όμως που δεν έκανε, ήταν να πει ποιο είναι το μεγάλο κεφάλι που κρύβεται πίσω από την εγκληματική οργάνωση.

Ο Δημοσθένης όταν μαθαίνει τα γεγονότα τον απειλεί με τη ζωή του ενώ του ξεκαθαρίζει πως εάν ανοίξει το στόμα του, η αδελφή του θα βρει αργό και βασανιστικό θάνατο, όπως και ο ίδιος!

Ο Άρης οδηγείται στη φυλακή, αλλά ο Δημοσθένης δεν μπορεί να ησυχάσει και αποφασίζει να τον τελειώσει μέσα στη φυλακή!

Μάλιστα, βάζει τους άντρες του να το κάνουν να φανεί σαν αυτοκτονία και έτσι ο Άρης εντοπίζεται νεκρός μέσα στο κελί του και όλοι μιλούν για αυτοκτονία.

Φυσικά, η Εύα γνωρίζει πως ο αδελφός της δε θα έβαζε τέλος στη ζωή του και κάνει τα πάντα, για να ανακαλύψει τον πραγματικό ένοχο. Η ηρωίδα, σε πολύ άσχημη κατάσταση, πιστεύει πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τον θάνατό του και ορκίζεται εκδίκηση.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής χαροπαλεύει!

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Σασμός: Μπαίνει η Καίτη Γαρμπή στη σειρά;