Η αρχή του Μουντιάλ μέσα στον Νοέμβριο φέρνει νέες ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με πολλές εκπομπές και σειρές να διακόπτονται λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έχει ήδη δεχτεί κάποιες σημαντικές αλλαγές με πιο χαρακτηριστική την παύση του «Εκατομμυριούχου» για να χωρέσει στο πρόγραμμα το Ράδιο Αρβύλα. Η παύση ωστόσο θα είναι προσωρινή καθώς κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ τα δύο προγράμματα θα έχουν αντίθετη τροχιά με τους Αρβύλα να σταματάνε προσωρινά.

Τι γίνεται όμως με τις σειρές του καναλιού που είναι και κάποια από τα δυνατότερα χαρτιά που διαθέτει; Όπως έχει αναφερθεί ήδη οι «Παγιδευμένοι» διακόπτονται ενώ το ίδιο αναμένεται αν συμβεί και το «Ποιος Παπαδόπουλος».

Προς την ίδια κατεύθυνση θα κινηθεί και το «Εκτός υπηρεσίας» το οποίο μάλιστα δε σημειώνει και τα ίδια καλά νούμερα με τις άλλες δύο σειρές παρά το εξαιρετικό χιούμορ που παρακολουθούμε σε κάθε επεισόδιο. Στο τραπέζι έχει βρεθεί και η περίπτωση η σειρά να έχει πρόωρο τέλος, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο.

Αντίθετα, αυτό που αναμένεται να συμβεί και με τις 3 σειρές του καναλιού είναι η προσωρινή διακοπή τους με την αρχή του Μουντιάλ και η επιστροφή τους το… 2023! Αντί να συνεχίσουν τη ροή τους αμέσως μετά τον τελικό, οι σειρές από τι όλα δείχνουν θα συνεχίσουν τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου γύρω στις 10 του πρώτου μήνα του 2023. Όσο για το διάστημα των εορτών το οποίο μεσολαβεί, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να προβάλει recap των πρώτων επεισοδίων κάθε σειράς ώστε να προσελκύσει νέους τηλεθεατές.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Εκτός υπηρεσίας»

ΣΚΑΪ: Συναγερμός για τα νούμερα της Σκορδά – Της αλλάζουν ώρα;

Νίκος Μουτσινάς: Εκεί πάει μετά τον ΣΚΑΪ

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η τελευταία επιθυμία του Ιάκωβου – Κρατούν παράνομα τον Θανάση – Άγριο φονικό