Στο Mega με τη «Μαίρη»- Η νέα κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, είναι τρεις. Και όλες με το ίδιο όνομα: Μαίρη! Είναι οι νέες πρωταγωνίστριες της καινούργιας σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου, για λογαριασμό του Mega, με τίτλο: «Μαίρη. Μαίρη. Μαίρη».

Ο λόγος για τις Κατερίνα Ζαρίφη, Βάσω Λασκαράκη και Μαίρη Σταυρακέλη. Η υπόθεση αφορά τρεις γυναίκες που έχουν το ίδιο όνομα. αλλά είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους.

Μία από αυτές και συγκεκριμένα αυτήν που ζει στο Αιγάλεω θα υποδυθεί η Κατερίνα Ζαρίφη. η οποία είναι παντρεμένη, με πεθερά την ηθοποιό Πηνελόπη Πιτσούλη, που μας έχει ξετρελάνει στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα».

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ακόμα δύο γυναίκες με το όνομα Μαίρη, εκ των οποίων η μία μένει στην Εκάλη και η άλλη σε άγνωστη περιοχή της Αττικής. Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για την κωμική σειρά που ετοιμάζεται την επόμενη σεζόν για το «Μεγάλο Κανάλι» και αναμένεται να «στολίσει» την κωμική πλευρά του νέου προγράμματός του.

Όσον αφορά τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα», που παίζονται στη μικρή οθόνη, θα έχουμε μια μεγάλη απουσία τουλάχιστον τριών εβδομάδων  (και βάλε), καθώς τα επεισόδια του πολύ επιτυχημένου X-Factor θα είναι μεγαλύτερα σε διάρκεια μετάδοσης. Πιθανή ημερομηνία για να ξαναδούμε τους «Συμπέθερους» είναι η πρώτη Παρασκευή του Μαΐου.