Ένα επικό reunion της σειράς Ψίθυροι Καρδιάς ετοιμάζεται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, Τα Νούμερα! Η Ερατώ και ο Αντώνης, κατά κόσμο Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος θα βρεθούν στη «Μάντρα» του Φοίβου Δεληβοριά.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Χρήστο Νικολόπουλο με την παρέα του, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο Τζόναθαν και η Δανάη, λένε στο Φοίβο ότι δεν έχει την αυθεντική λαϊκότητα που χρειάζεται για να τους υποδεχτεί. Εκείνος κάνει τα πάντα για να τους αποδείξει το αντίθετο. Στο απολύτως άλλο άκρο, ο Μενέλαος γυρίζει σε βίντεο κλιπ μια πολιτικώς ορθή εκδοχή του «Φούμα-Φούμα».

τα νούμερα

τα νούμερα

Ο Θανάσης γίνεται μανιώδης vegan και τσακώνεται άγρια με τον προμηθευτή κρεάτων της «Μάντρας» (Απόστολος Γκλέτσος) τον οποίον ερωτεύεται σφόδρα η Κίρμπυ, εκείνος όμως κεραυνοβολείται από την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους που έρχεται τυχαία στο μαγαζί.

τα νούμερα

τα νούμερα

Ο Χάρης είναι πεπεισμένος πως ο Διονυσίου δεν είναι αυτό που δείχνει και η Παπαδοπούλου λέει τον καφέ στη Δανάη και αυτά που βρίσκει δεν της πολυαρέσουν.

τα νούμερα

τα νούμερα

Τέλος, η Αντιγόνη που είναι φανατική του Καζαντζίδη θέλει να χαλάσει το λάιβ θεωρώντας πως ο Νικολόπουλος δεν του φέρθηκε σωστά. Ευκαιρία για τον τελευταίο να ανοίξει την καρδιά του.

 

τα νούμερα

τα νούμερα

τα νούμερα

τα νούμερα

Αν φυσικά το λάιβ γίνει: κάποιος -τελευταία στιγμή- κλέβει το αγαπημένο μπουζούκι του Νικολόπουλου-κι εκείνος αδυνατεί να παίξει χωρίς αυτό.

Επικό reunion στα νούμερα: Ψίθυροι Καρδιάς!

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Χαμός στο Twitter με τον Παπακαλιάτη – Τι γράφουν οι χρήστες

Στόπερ 4 εκατ. ευρώ «φέρνει» ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Άγγελος και Βέλη με νευρικό κλονισμό-Η Καίτη σε άλλη αγκαλιά;