Πάνος Νάτσης: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της συντρόφου του. H σύντροφος του Πάνου Νάτση Διονυσία Γεωργιάδου έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση 40 μέρες μετά το θάνατό του.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha αποκάλυψε πως οι δυο τους είχαν μιλήσει 10 λεπτά πριν από το μοιραίο συμβάν.

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, μάλιστα, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι το ζευγάρι έκανε προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί. «Νιώθω σαν να έγινε χθες. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν έχω καταλάβει πώς έχουν περάσει 40 μέρες», είπε αρχικά η Διονυσία Γεωργιάδου στον Γιάννη Πουλόπουλο. Και συνέχισε: «Με τον θάνατο δεν πεθαίνει ο έρωτας. Δεν παύεις να είσαι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο επειδή έφυγε. Εγώ συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη με τον Πάνο, απλώς εκείνος έφυγε. Δεν αλλάξει το συναίσθημά μου».

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Συζητούσαμε πολύ μεταξύ μας. Απλώς στενοχωριέμαι που δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός ο Πάνος. μόλις 31 χρόνων. Δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που θα ήθελε να κάνει. Ετοιμαζόταν για τη δεύτερη σεζόν στη σειρά “Σέρρες” που θα ξεκινούσε γυρίσματα, είχε κλείσει να παίξει στο Εθνικό Θέατρο με τον Σταμάτη Φασουλή “Στην αυλή των θαυμάτων”. Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά. Τα ξέρατε όλα αυτά άλλωστε».

Πάνος Νάτσης: Συγκλονίζουν τα λόγια της Διονυσίας…

Ωστόσο, η ίδια έκανε και μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική τους ζωή: «Προχωρούσαμε κι εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Το υπόλοιπο ήταν δευτερεύων. Το ουσιαστικό ήταν ότι προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Τώρα το αν θα κάναμε και γάμο και παιδί, δεν τα είχαμε προσδιορισμένα μεταξύ μας. Δεν μας ενδίεφεραν τα τυπικά. Είχαμε ένα συμφωνητικό μεταξύ μας και τελείωσε».

Τέλος, για το πώς θα ήθελε η σύντροφος του Πάνου Νπάτση να θυμούνται τον ηθοποιό είπε: «Θα ήθελα να τον θυμούνται όμορφο και χαρούμενο» και συμπλήρωσε: «Είχαμε μιλήσει 10 λεπτά πριν από το τροχαίο. Τον περίμενα να γυρίσει σπίτι».