Ο Δημήτρης στη σειρά Παγιδευμένοι, αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές με το τροχόσπιτο. Στη διαδρομή όμως τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Αννα εμφανίζεται μπροστά του και έτσι αποφασίζουν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους που δοκιμάστηκε σκληρά. Λίγο καιρό μετά παντρεύονται σε μια ονειρεμένη παραλία με κουμπάρους τον Σταύρο και τον Ανδρέα και η ευτυχία τους πια μοιάζει ολοκληρωμένη.

Έξι μήνες μετά τον γάμο, ο Δημήτρης δολοφονείται και μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι ένοχη είναι η Άννα. Ο Ανδρέας τής χτυπά την πόρτα θυμωμένος. Φωνάζει ότι ξέρει πως είναι μέσα λίγο πριν σπάσει την πόρτα!

Εκείνη έχει αίματα στα ρούχα της. Τείνει τα χέρια και της περνάει χειροπέδες. Την κοιτάζει με μίσος και τη ρωτάει πώς μπόρεσε να το κάνει!

Την οδηγεί στο τμήμα. Εκείνη έχει άδειο βλέμμα. Στην ανάκριση η Αννα αρνείται να μιλήσει και ζητάει να υπογράψει την κατάθεσή της. Ο Ανδρέας δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που έχει συμβεί! Τη ρωτάει συνεχώς πώς μπόρεσε να σκοτώσει τον Δημήτρη και εκεί είναι που τελειώνει ο πρώτος κύκλος.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ολοκληρώνεται και ο ρόλος του Δημήτρη καθώς στον δεύτερο κύκλο θα παρακολουθήσουμε τι προηγήθηκε σε αυτούς τους έξι μήνες, από τον γάμο μέχρι τη δολοφονία του.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κατάθεση- φωτιά καίει τον Δημοσθένη-Αυτός τον καρφώνει!

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έρχεται η ώρα που όλοι περίμεναν-Αυτή μπαίνει φυλακή!