Ο γιατρός ενημερώνει τον Δημήτρη στη σειρά Παγιδευμένοι, ότι η λιποθυμία της Άννας οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εκείνη λίγο αργότερα του επιφυλάσσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Του ζητά να κάνουν παιδί! Ο Δημήτρης όχι μόνο δέχεται, αλλά της δίνει και το «πράσινο φως», μόλις βγει από το νοσοκομείο, να αρχίσει να ψάχνει για το σπίτι όπου θα στεγάσουν την οικογένειά τους.

Ο Σπύρος ζητά από τον Θοδωρή να πάει να βγάλει φωτογραφίες διαβατηρίου, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι άνθρωπος του Αλέκου παρακολουθεί κάθε τους κίνηση. Παράλληλα, η αδελφή του Σπύρου βρίσκει το γράμμα που έχει γράψει και, ανήσυχη, το πηγαίνει στην Κατερίνα. ‘Οσο για τον Δημήτρη, συνεχίζει την έρευνα για τη δολοφονία του Κοσμά. Μετά τη μαρτυρία μιας γυναίκας που πουλάει λουλούδια έξω από το νεκροταφείο, οδηγείται στα γραφεία της εταιρίας αστικών συγκοινωνιών, όπου ζητά να δει υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν μέσα στα λεωφορεία. ‘Εντρομος, ανακαλύπτει ότι ο Θοδωρής την ημέρα της δολoφονίας του πατέρα της Άννας είχε μπει στο λεωφορείο και αμέσως μετά μπήκε και ο Κοσμάς. Σοκαρισμένος, αρχίζει να συνδέει τα γεγονότα και καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά και ποιος είναι ο ρόλος του πατέρα του σε αυτή την ιστορία.
Ο Θοδωρής βάζει τα πράγματά του σε έναν σάκο και φεύγει από το σπίτι, ενώ η μητέρα της Άννας πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να ευχαριστήσει τον Σπύρο. Εκεί βλέπει τον Σταύρο και τον Ανδρέα μαζί με τον άντρα που της είχε πάει το υποτιθέμενο γράμμα του άντρα της και υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει… Η Άννα τηλεφωνεί χαρούμενη στον Δημήτρη για να του πει ότι βρήκε σπίτι. Εκείνος όμως καταρρέει. ‘Ενας καινούριος εφιάλτης ξεκινά για το ζευγάρι…

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

My style Rocks: «Τέλος» από τον ΣΚΑΙ – Τι έχει συμβεί

Οι Άραβες «αρπάζουν» top όνομα του Ολυμπιακού

Αγγελική Νικολούλη: Αυτή η δημοσιογράφος θα είναι η μεγάλη της αντίπαλος