Ο Σπύρος καλεί στο γραφείο του τον Σταύρο, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα στη σειρά Παγιδευμένοι. Μπαίνει και η Άννα η οποία λέει ότι θα μάθει ποιος σκότωσε τον πατέρας της και να μην τη στείλουν σπίτι της!

Όλοι ψάχνουν μέσω καμερών τις κινήσεις του Κοσμά από τη μέρα που χάθηκε. Βλέπουν ένα βίντεο στο οποίο κρατά για 14 μέρες τον πρώην διοικητή της αστυνομίας, αυτόν που εξαιτίας του και με συνένοχο τον Σπύρο, ο Κοσμάς μπήκε άδικα φυλακή. 

Ο Σταύρος ζητάει εξηγήσεις και ο Δημήτρης του λέει τι σχέση που συνδέει τους δύο άντρες μη αναφερόμενος στον πατέρα του. Καλούν τον πρώην διοικητή σε ανάκριση. Η Άννα αναρωτιέται αν το έκανε αυτός αλλά ο Δημήτρης της ζητάει να τον εμπιστευτεί γιατί θα βρει οπωσδήποτε τον δράστη! 
Ο πρώην διοικητής πηγαίνει στη συνάντηση, είναι όλοι εκεί. Οταν τον ρωτούν πού πήγε μετά την απαγωγή του, εκείνος απαντά: «Είναι δυνατόν να ανακρίνετε τον κόσμο στα εστιατόρια»; Ο Σταύρος τότε εκνευρισμένος δίνει εντολή και λέει να τον πάνε στο τμήμα και να τον ανακρίνουν κανονικά!

Ο ίδιος λέει ότι δε σκότωσε κανέναν και στο τμήμα τους αποκαλύπτει ότι έχει αποδείξεις. Λέει ότι στο σπίτι του έχει κρυμμένη κάμερα και δείχνει ότι ήταν εκεί. Επιπλέον τους τονίζει ότι κάποιος προσπαθεί να τον παγιδεύσει!

Ο Σπύρος αφήνει το κινητό του στο τμήμα για να μη δίνει το στίγμα του και τρέχει να καταστρέψει τα στοιχεία. Βρίσκει την κάμερα και την παίρνει. Μετά από λίγο φτάνει και ο Ανδρέας. Βλέπει την πόρτα μισάνοιχτη. Μπαίνει στο σπίτι με επιφύλαξη, αλλά ο Σπύρος τον χτυπάει στο κεφάλι. Πριν χάσει όμως τις αισθήσεις του, ο Ανδρέας πυροβολεί και πετυχαίνει στον Σπύρο στο μπράτσο. Οταν ο Ανδρέας συνέρχεται πηγαίνει στο τμήμα. Ο Σπύρος στο σπίτι προσπαθεί μόνος του να βγάλει τη σφαίρα. Στο γραφείο αλλάζει γάζα και την πετάει στα σκουπίδια. Ο Ανδρέας τη βλέπει, και λίγο αργότερα βλέπει στο μανίκι από το σακάκι του διοικητή του να εμφανίζεται μια κηλίδα αίματος.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα-Έτσι τελειώνει τον Αποστόλη η Ειρήνη

Ο νέος Χάμες που μετράει μέρες στο λιμάνι

Αυτός είναι ο πρώτος Σασμός: Μαθιός και Παύλος συνεργάζονται!