Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Τα χτυπήματα για την Άννα δεν έχουν τελειωμό και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας και όπως ξέρουμε ήδη, εντοπίζεται το πτώμα του πατέρα της, του Κοσμά.

Όλον αυτόν τον καιρό περίμενε μάταια ένα νέο από τον πατέρα της, αλλά η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια μετον πιο σκληρό και δραματικό τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Αλέκος θα είναι ακόμη μία φορά ο ενορχηστρωτής αυτής της υπόθεσης.

Όλα αρχίζουν όταν ο Ακης προφυλακίζεται για το πτώμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του. Τότε, ο Αλέκος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει να ξεμπλέξει και φυσικά δεν θα το κάνει χωρίς ανταλλάγματα.

Ο Άκης αποκαλύπτει στον δικηγόρο όλη την αλήθεια για το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Κοσμάς και εκείνος αναλαμβάνει δράση. Σκοπεύει να γίνει ο εφιάλτης του Σπύρου και της οικογένειάς του. Λίγο αργότερα, ο Μίλτος οδηγεί τον Μάρκο και τον Αλέκο στο σημείο που έθαψαν με τον Άκη το πτώμα του Κοσμά το μοιραίο βράδυ.

Ο Αλέκος αποκτά έναν κρυφό άσο στο μανίκι του, γνωρίζοντας πού είναι θαμμένος ο πατέρας της Άννας. Έτσι, χωρίςνα χάνει χρόνο, οδηγεί την Αστυνομία στο δάσος. Τα νέα πως ένα πτώμα βρέθηκε σε απόμερη περιοχή διαδίδονται αστραπιαία και μόλις το μαθαίνει ο Σπύρος κλονίζεται. Ξέρει πως αν αποδειχθεί πως το άψυχο σώμα είναι του Κοσμά θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον, τον Θοδωρή αλλά και τον Γεράσιμο.

Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο ο ίδιος όσο και ο Γεράσιμος δεν σταματούν να φοβούνται πως όλα θα αποκαλυφθούν. Από την άλλη, ο Αλέκος παρακολουθεί ικανοποιημένος τις εξελίξεις περιμένοντας πώς και πώς να τους δει να σαπίζουν στη φυλακή.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος χαροπαλεύει-Αυτός τον μαχαίρωσε

Οι δύο Έλληνες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Θανάσης εκβιάζει την Μιράντα