Ο Σταύρος επεμβαίνει σε μία επικίνδυνη υπόθεση της Αγγελικής και εκείνη γίνεται έξαλλη στη σειρά Παγιδευμένοι. Την ίδια στιγμή, η Άννα λαμβάνει έναν φάκελο που περιέχει αλήθειες, ενώ η Κλειώ φεύγει για τα Γιάννενα. Παράλληλα, η Δώρα και η Χρύσα μαθαίνουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της πρώτης.
Η Άννα λαμβάνει ένα βίντεο το οποίο αναμένεται να φέρει μεγάλες ανατροπές, καθώς κρύβει πολλές αλήθειες σχετικά με την υπόθεση του Άγγελου. Ολη η αλήθεια για τη δολοφονία του νεαρού βρίσκεται εκεί, μαζί με άλλα μυστικά που η Άννα πρέπει να αποκωδικοποιήσει. ‘Ομως, η ίδια αποφασίζει να μην πει τίποτε ακόμη στον Δημήτρη, μέχρι να αποφασίσει πώς θα το χρησιμοποιήσει.

Την ίδια στιγμή, εκείνος κάνει αίτηση για να επιστρέψει στη θέση του στην εισαγγελία, ενώ η Αγγελική Ρούσσου αναλαμβάνει την υπόθεση εξαφάνισης μιας κοπέλας. Ωστόσο, η συγκεκριμένη υπάθεση φαίνεται επικίνδυνη, καθώς εμπλέκονται άτομα της μαφίας και ο Σταύρος ανησυχεί. Τόσο, που αποφασίζει να επέμβει χωρίς να την ενημερώσει. Την ίδια στιγμή, η Κλειώ καταφέρνει να φύγει για τα Γιάννενα με τη βοήθεια του Γεράσιμου, αλλά ο τελευταίος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Κι ενώ ο Αλέκος δεν μπορεί να αντέξει στην ιδέα ότι βρίσκεται στη φυλακή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφεθεί ελεύθερος, η Άννα στέκεται απέναντί του απο-φασισμένη να κάνει τα πάντα για να μην ξαναβγεί από εκεί.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 21/3: Το απόλυτο κράξιμο στα social για τη γονατιά που δεν έγινε ποτέ

Η διακοπή θα κάνει καλό ή κακό στον Ολυμπιακό;

Star: Στον «πάγο» το GNTM