Οι ανακρίσεις για την εύρεση του δολοφόνου του Άκη στη σειρά Παγιδευμένοι, συνεχίζονται από τον Δημήτρη και τον Ανδρέα, που έχουν και οι δύο εμπλεκόμενα συγγενικά του πρόσωπα στην υπόθεση. Η Άννα δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι δικοί της άνθρωποι της έκρυβαν ένα τόσο μεγάλο μυστικό και φαίνεται αποφασισμένη να μην τους συγχωρήσει.

Στο μεταξύ, η αποκάλυψη που κάνει ο Γεράσιμος στον Σπύρο για τη Μελίνα και τον μικρό Μιχαήλ, οδηγεί τον Σπύρο να τον διώξει από το σπίτι. Ο Θοδωρής ακολουθεί τον παππού του και μαθαίνει το μυστικό που κρύβει τόσο καιρό. Λέει ότι οι γιατροί τού δίνουν λίγο χρόνο ακόμα, αλλά αν έζησε τόσο είναι από την αγάπη τους. Και τώρα δεν έχει να χάσει τίποτα, αλλά η Λίνα έχει γιατί είναι μικρή ακόμα!

Στο μεταξύ οι σχέσεις των δύο οικογενειών δοκιμάζονται περισσότερο, με τη λύση της υπόθεσης της δολοφονίας του Άκη να πλησιάζει όλο και πιο κοντά.
Η αστυνομία βρίσκεται πια στα ίχνη των δύο οικογενειών και η σύλληψή τους είναι μονόδρομος. Η ομολογία, όμως, του ενός πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία. Κι αυτός είναι ο Γεράσιμος. Πηγαίνει μόνος του στις Αρχές και παραδίνεται λέγοντας ότι αυτός το έκανε.

Ο Σταύρος ρωτάει πώς το έκανε. Ο Γεράσιμος λέει ότι στην κατάθεσή του είπε την αλήθεια αλλά όχι όλη. Οταν το έσκασε ο Άκης, χώρισαν. Εκείνος έφτασε τελευταίος. Άκουσε έναν ήχο. Πήγε να τον πυροβολήσει. Μάλλον η αστυνομία βρήκε τη σφαίρα στον τοίχο και αρχίζει να εξηγεί πώς ακριβώς έγινε.

Ο Σταύρος δίνει εντολή να τον συλλάβουν. Ο Θοδωρής κλαίει και η Λίνα νιώθει ότι μέσα του την κατηγορεί γι’ αυτό. Τότε πάει στην Άννα και ομολογεί ότι εκείνη σκότωσε τον Άκη.

Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του Άκη θα εξοργίσουν την Άννα ακόμα περισσότερο, αλλά θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά της ως συνήγορος υπεράσπισης.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος ρίχνει τη βόμβα-Ο Αντρέι είναι ο αληθινός καπετάνιος της φαμίλιας!

Πολύ άσχημα νέα στην Alpine F1: «Το μονοθέσιο του 2024 είναι λίγο αργό»

Η Γη της Ελιάς: Νύφη η Αρετή-Τι θα κάνει όταν μάθει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας