Ο Άκης συνεχίζει να επιμένει στον Αλέκο ότι ο Θοδωρής ήταν αυτός που πυροβόλησε τρεις φορές τον Κοσμά στη σειρά Παγιδευμένοι. Εκείνος βέβαια δεν τον πιστεύει.

Ο  Δημήτρης αποφασίζει να επισκεφτεί τον αδελφό του στη φυλακή. Του αποκαλύπτει ότι, ενώ στο σώμα του Κοσμά βρέθηκαν δύο σφαίρες, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν ίχνη από τρεις. Η μία έπεσε στον τοίχο που ήταν απέναντι από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Κοσμάς. Ο Θοδωρής επιμένει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε μόνο μία φορά.

Επίσης ο Δημήτρης τού ζητά να του δώσει όποια πληροφορία γνωρίζει για τον Ακη. Εκείνος του αποκαλύπτει ότι έχει ένα ψεύτικο προφίλ στα sοcial media. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος και ο Ανδρέας βλέπουν το υλικό από τις κάμερες και ανακαλύπτουν ότι ο Άκης ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του το λεωφορείο όπου μέσα ήταν ο Κοσμάς με τον Θοδωρή την ημέρα της δολοφονίας. Η ‘Αννα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης επισκέφτηκε τον αδελφό του στη φυλακή και γίνεται έξαλλη. ‘Οταν τον συναντά, ξεσπάει και εκείνος της εξηγεί τι συμβαίνει.

Ο Ανδρέας πηγαίνει στον Σταύρο και τον ενημερώνει για τα νέα στοιχεία που προέκυψαν μετά την άρση του απορρήτου του κινητού του Άκη. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ήταν παρών την ώρα της δολοφονίας του Κοσμά και αυτό που πρέπει να βρουν τώρα είναι αν ο ίδιος έχει κάποια εμπλοκή στην υπόθεση. Αυτό λύνει τα χέρια του Σταύρου, που δίνει και επισήμως εντολή να ξεκινήσει η αναζήτησή του, ενώ ζητά να δώσουν κατάθεση όλα τα κοντινά του πρόσωπα.

Τόσο αυτός όσο και ο Ανδρέας είναι σίγουροι ότι ο Αλέκος είναι εκείνος που έχει φροντίσει να τον «εξαφανίσει». Από την άλλη, την Άννα την προσεγγίζει μια άγνωστη κοπέλα και επιμένει να τη δει. Το όνομά της είναι Μυρτώ… Η συνάντησή τους θα βγάλει στην επιφάνεια την ιστορία του Θάνου Σταθάκη και θα ωθήσει την Άννα να ψάξει να τον βρει, ενώ ταυτόχρονα και ο Δημήτρης τον ψάχνει, για τη δολοφονία του δικαστή Γεωργίου. ‘Οπως φαίνεται πρέπει να υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα σε αυτές τις δύο υποθέσεις…

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στα χέρια του Κουράκου-«Καρφώνεται» μόνη της για τη δολοφονία του Ανέστη!

Μύκονος: Βίντεο ΣΟΚ – Πόσο κοστίζουν δύο μερίδες πατάτες;

Survivor spoiler αποχώρηση 1/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί