Ο Ανδρέας καταρρέει μέσα στο αυτοκινητο του, πριν προλάβει να ζητήσει βοήθεια στη σειρά Παγιδευμένοι. Χάρη όμως στην παρέμβαση της κόρης του που ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να τον βρει στο τηλέφωνο, καταφέρνουν να τον εντοπίσουν. Λίγο αργότερα, μπαίνει στο χειρουργείο, με τους γιατρούς να ανακοινώνουν ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη. Την ίδια στιγμή, ο Αλέκος επισκέπτεται τον Άκη στο κρατητήριο, ο οποίος του αποκαλύπτει ότι Θοδωρής σκότωσε τον Κοσμά, ο Σπύρος εξαφάνισε το πτώμα του, ενώ ο ίδιος κι ένας φίλος του, κατ’ εντολή του Άγγελου, τον έκλεψαν και το έθαψαν στο δάσος. Ο Ανδρέας συνέρχεται και βρίσκει την κόρη του στο πλευρό του. Ο Βλάσης όμως, που τον μαχαίρωσε, ψάχνει τρόπο για να το σκάσει! Πάνω στην απελπισία του τηλεφωνεί στη Δανάη και της ζητάει να του πάει τα χρήματα που έχει κρυμμένα στο σπίτι της.

Το κορίτσι δέχεται, αλλα αυτή τη φορά δεν κάνει το λάθος να τον εμπιστευτεί. Πηγαίνει στο ραντεβού και την ώρα που του δίνει την τσάντα εμφανίζονται η Άννα και ο Δημήτρης και ο άνθρωπος παν μέχρι πρόσφατα θεωρούσε πατέρα της συλλαμβάνεται. ‘Ενα ζευγάρι που κάνει βόλτα στο δάσος βρίσκει ένα πτώμα και ειδοποιεί την αστυνομία.

Ο Σπύρος φτάνει πρώτος οτα σημείο. Είναι σχεδόν βέβαιος ότι πρόκειται για τα πτώμα του Κοσμά. Οταν βλέπει και το όπλο που βρέθηκε στο σημείο παγώνει. Καταφέρνει, όμως, να πάρει το όπλο που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του Κοσμά και βάζει στη θέση του ένα άλλο. Ο Γεράσιμος αναλαμβάνει να εξαφανίσει το αποδεικτικό στοιχείο που «καίει» τον εγγονό του. Την επόμενη μέρα, η Άννα με την οικογένειά της και τον Δημήτρη περιμένουν στην προβλήτα του λιμανιού το καράβι μετα οποίο θα επιστρέψει ο Κοσμάς Βγαίνουν όμως όλοι εκτός από τον πατέρα της. Ρωτούν τον καπετάνιο, ο οποίος τους ενημερώνει ότι δεν βρισκόταν στο πλήρωμα. Ο Δημήτρης πηγαίνει την Άννα στο αστυνομικό τμήμα για να δει τα ρούχα του ανθρώπου που βρέθηκε νεκρός. Η Άννα καταρρέει στην αγκαλιά του, όταν συνειδητοποιεί ότι ο πατέραςτης είναι νεκρός.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All-Star: Έθεσαν βέτο για να είναι μαζί Κατσούλης και Μαριαλένα;

Ποιος παίκτης του Άρη «φλερτάρει» με τον Ολυμπιακό

Survivor All Star: Νέο εξώδικο της Ασημίνας στην AcunMedya – Αυτός ο όρος παραβιάστηκε