Με εκρηκτικό τρόπο ξεκινάει η 12η εβδομάδα προβολής του Survivor All-Star. Νέες ομάδες, αποβολές και δυνατά αγωνίσματα ασυλίας και όχι μόνο.

Πάει και τελείωσε. Όσες σεζόν κι αν περάσουν, το ριάλιτι του ΣΚΑΪ δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει. Με το «καλημέρα» της 12ης εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες για να… παίξουν. Ναι, καλά, τον πιστέψαμε.

Σιγά μην γινόταν τόσο σύντομα παιχνίδι δημοπρασίας φαγητού. Τους κάλεσε σε Συμβούλιο του Νησιού για να τους ανακοινώσει ότι οι ομάδες θα αλλάξουν.

Όλα αυτά, πριν ξεκινήσει ο προβληματισμός της Παραγωγής για τις αποβολές Γκότση – Πιλίδη.

Πολλές οι ανακατατάξεις στα δύο στρατόπεδα, αλλά πολλοί εστίασαν σε ένα συγκεκριμένο πέρα – δώθε.

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη συμπλήρωσαν τρεις μήνες χώρια στο παιχνίδι και τελικώς, εκεί που δεν το περίμενε κανείς από τους δύο, ο Λιανός τους ανακοίνωσε ότι η Μαριαλένα γίνεται κόκκινη!

Παίζει να πήδηξε δύο μέτρα από τη χαρά της η πρώην παίκτρια των Μπλε όταν έτρεξε να αγκαλιάσει τον αγαπημένο της.

Πάντως, μην νομίζετε ότι αυτή η εξέλιξη προήλθε έπειτα από κάποιο βέτο.


 

Survivor All-Star: Κανένα βέτο, αλλαγή εντός προγράμματος

Η αλήθεια είναι ότι οι Σάκης – Μαριαλένα ήθελαν να είναι μαζί στην αλλαγή των ομάδων. Επειδή όμως υπάρχει πολύ σούσουρο σχετικά με το ΠΩΣ κατέληξαν στην ίδια ομάδα, ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Ατζούν δεν χαμπαριάζει από ultimatum και βέτο. Μόνο εκείνος το κάνει αυτό. Επομένως, η αλλαγή της Μαριαλένας οφείλεται σε πρόγραμμα που είχε ήδη σχεδιαστεί καιρό πριν.

Ο Τούρκος Παραγωγός θα ένωνε τα ζευγάρια κάποια στιγμή ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. Αρα δεν έκανε… εκπτώσεις λόγω των πρόσφατων γεγονότων με αποκλεισμούς κλπ.

Ήταν κάτι προγραμματισμένο και σίγουρα δεν έκανε χάρη σε κάποιον. Αυτά προς αποφυγή παρερμηνεύσεων.