Ο Σταύρος και ο Ανδρέας, κρυφά από τον Δημήτρη και την Άννα στη σειρά Παγιδευμένοι, βλέπουν το υλικό από τις κάμερες του εργαστηρίου και ανακαλύπτουν ότι ο Σπύρος άλλαξε το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Κοσμάς. Όσο κι αν δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι αναγκασμένοι να ερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση.
Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος, που έχει καταλάβει ότι το τέλος πλησιάζει, γράφει ένα γράμμα για τα παιδιά του, με το οποίο τα αποχαιρετά και τους ζητά συγγνώμη. «Δεν αξίζω πια να αναπνέω», τους γράφει ανάμεσα σε άλλες αλήθειες που μοιράζεται μαζί τους. Παράλληλα, ετοιμάζει προσεκτικά το σχέδιό του για να μπορέσει τουλάχιστον να σώσει τον Θοδωρή από τη φουρτούνα που βλέπει ότι πλησιάζει. Στη συνέχεια, πηγαίνει στον πατέρα του και τον ενημερώνει ότι ο κατηγορούμενος  για τη δολοφονία του Κοσμά αφέθηκε ελεύθερος γιατί είχε ισχυρό άλλοθι. 

Ο Γεράσιμος του βάζει τις φωνές, αφού τον είχε προειδοποιήσει ότι το σχέδιο αυτό δεν θα τους βγει σε καλό και ο πατέρας του τον διαβεβαιώνει ότι θα το κανονίσει και να μην ανησυχεί.

Ο γιατρός ενημερώνει τον Δημήτρη ότι η Άννα δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία της και η λιποθυμία της οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους. Εκείνη, λίγο αργότερα, του κάνει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Του λέει ότι θέλει να κάνουν παιδί! Ο Δημήτρης όχι μόνο δέχεται, αλλά της δίνει και το πράσινο φως μόλις βγει από το νοσοκομείο να αρχίσει να ψάχνει γιατο σπίτι, όπου θα στεγάσουν την οικογένειά τους.

Στο μεταξύ, ο Σπύρος ζητά από τον Θοδωρή να πάει να βγάλει φωτογραφίες διαβατηρίου. Ο άνθρωπος του Αλέκου, που παρακολουθεί κάθε τους κίνηση, τον ενημερώνει και καταλαβαίνει τι σκαρώνουν πατέρας και γιος. Παράλληλα, η αδελφή του Σπύρου βρίσκει το γράμμα που έχει γράψει και, ανήσυχη, το πηγαίνει στην Κατερίνα.

Όσο για τον Δημήτρη, συνεχίζει την έρευνα για τη δολοφονία του Κοσμά. Μετά τη μαρτυρία μιας γυναίκας που πουλάει λουλούδια έξω από το νεκροταφείο, οδηγείται στα γραφεία της εταιρίας αστικών συγκοινωνιών, όπου ζητά να δει υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν μέσα στα λεωφορεία.Έντρομος, ανακαλύπτει ότι ο Θοδωρής, την ημέρα της δολοφονίας του Κοσμά, είχε μπει στο λεωφορείο και αμέσως μετά μπήκε κι εκείνος. Σοκαρισμένος, αρχίζει να συνδέει τα γεγονότα και καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά και ποιος είναι ο ρόλος του πατέρα του σε αυτή την ιστορία.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Αυτές οι σειρές αναμένεται να σαρώσουν τη νέα σεζόν

Αυτός ο προπονητής είναι το φαβορί για τον Άρη

Κώστας Τσουρός: Τέλος από το MEGA; Του τάζουν εκπομπή εκεί