Η ύπαρξη του πτώματος στο πορτμπαγκάζ του Άκη μπλέκει άσχημα την παρέα των παιδιών στη σειρά Παγιδευμένοι. Άκης, Νεφέλη, Λίνα, Δανάη και Θοδωρής οδηγούνται στην Ασφάλεια. Η προανάκρισή τους προχωράει, αλλά όλα λένε την ίδια ιστορία. Δημήτρης και Ανδρέας παρακολουθούν την πορεία του αυτοκινήτου μέσα από τις κάμερες. Βλέπουν τον Ακη να σταματάει σε μια οικοδομή και κάποιους να φορτώνουν στο πίσω μέρος του αμαξιού το πτώμα.

Ολη η παρέα αφήνεται ελεύθερη εκτός από τον Ακη. «Είμαι αθώος», διαμαρτύρεται εκείνος. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον Αλέκο από τον οποίο ζητά τη βοήθειά του. Ο ίδιος τον ρωτάει πώς τολμά να το κάνει αυτό μετά την προδοσία του και πού θα βρει τα λεφτά! Ο ίδιος του λέει ότι θα του δώσει κάτι πιο πολύτιμο από χρήματα. Μάλιστα τονίζει ότι δεν θα το πιστέψει όταν το ακούσει. Είναι για τον αδερφό του Δημήτρη και τον πατέρα της Άννας, όπως του αποκαλύπτει.

Ο Αλέκος πηγαίνει στο κρατητήριο με τον Μάρκο να δει τον Ακη. Του λέει ότι θα του πει μόνο αν είναι σίγουρος ότι θα βγει από κει και ο Αλέκος του λέει να τον εμπιστευτεί.

Έτσι εκείνος του λέει τα πάντα: «Αυτό έγινε πριν τρεις μήνες, 0 Θοδωρής, ο αδελφός του Δημήτρη κι εγώ θα συναντιόμασταν στο πάρκο. Άργησα λίγο και όταν έφτασα ήταν εκεί ο πατέρας της Άννας. Τον πήρε μαζί του. Toυς ακολούθησα. Τον πήγε στο νεκροταφείο. Ο Θοδωρής προσπάθησε να ξεφύγει αλλά τον έπιασε. Τότε τον πήγε σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο για νο τον σκοτώσει. Όμως έγινε το ανάποδο. Ο Θοδωρής σκότωσε τον Κοσμά». «Είσαι σίγουρος;», τον ρωτάει ο Αλέκος.

«Το είδα με τα μάτια μου», είναι η απάντησή του. Ο Αλέκος χοροπηδάει από τα χαρά του. «Αυτό κι αν είναι βόμβα». «Είναι και κάτι άλλο. Ο Διοικητής της Αστυνομίας ο Σπύρος κάλυψε το έγκλημα του γιου του». Πλέον ο Αλέκος έχει μείνει άφωνος, αλλά ο Ακης δεν σταματάει εκεί. «Στη συνέχεια ακολούθησα τις οδηγίες του Άγγελου. Πήρα το πτώμα από το αυτοκίνητο του διοικητή και με έναν φίλο μου το έθαψα στο δάσος. Βρείτε τον. Θα σας δείξει το σημείο».

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Δημοσθένη-Σκοτώνει τον Λεωνίδα;

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με Μάρκο και Αλεξάνδρα-Έτσι σχεδιάζουν τη φυγή τους!