Η Άννα ζητά από το βοηθό του Αλέκου να τη βάλει κρυφά στο γραφείο του στη σειρά Παγιδευμένοι, προκειμένου να ψάξει για το κινητό του Ακη. Εκείνος το κάνει, αλλά, δυστυχώς, δεν καταφέρνει να το βρει. Βρίσκει, όμως, κάτι που της ανοίγει το δρόμο. Κάποια έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Αλέκος κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Νίκος αναλαμβάνει το δεύτερο μέρος του σχεδίου, να παγιδέψει τον Αλέκο. Πηγαίνει στο γραφείο του και του λέει ότι η Άννα έχει κάποια έγγραφα που τον καίνε. Πανικόβλητος εκείνος, στήνει μια ολόκληρη επιχείρηση, ώστε να καταστρέψει όλα τα στοιχεία που μπορεί να τον οδηγήσουν στη φυλακή. Στο παιχνίδι όμως έχει ήδη μπει και η σύζυγός του, η Υβόννη, η οποία καταφέρνει να μπει στο γραφείο του και να κλέψει κάποια από τα έγγραφα που σκοπεύει να καταστρέψει.

Λίγο αργότερα, τα δίνει στην Άννα και στον Δημήτρη και ξεκινά επίσημα η έρευνα της αστυνομίας. Ο Αλέκος συλλαμβάνεται, ενώ παράλληλα βρίσκουν στο χρηματοκιβώτιο το κινητό με το βίντεο που αποδεικνύει ότι δολοφόνος του Κοσμά είναι ο Άκης.

Η μέρα της αποφυλάκισης του Θοδωρή φτάνει. Μετά από καιρό, η οικογένεια ενώνεται και πάλι. Ολοι, όμως, ξέρουν ότι χρειάζεται χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές τους. Και πρώτος ο Δημήτρης, ο οποίος αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές. Στη διαδρομή, ωστόσο, τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Άννα εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του και τον ρωτά: «Θα πας διακοπές χωρίς εμένα;». Οι δυο τους αποφασίζουν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους, που λόγω των γεγονότων δοκιμάστηκε αρκετά. «Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα!», του λέει. «Το έχω καταλάβει εδώ και καιρό, αλλά αποφάσισα να σου δώσω χρόνο για να το καταλάβεις κι εσύ!», της απαντά εκείνος γελώντας. Λίγο καιρό μετά, αποφασίζουν να παντρευτούν. Κουμπάροι τους είναι ο Σταύρος μετον Ανδρέα. Οι νεόνυμφοι λάμπουν από ευτυχία. «Αυτό ήταν! Δεν υπάρχουν άλλες ανοησίες, όπως το διαζύγιο, έτσι;», τον ρωτά η Άννα. «Ποτέ! Να ξέρεις ότι αν σε αφήσω ξανά, Θα είναι μόνο επειδή άφησα την τελευταία μου πνοή!», της απαντά. Εξι μήνες μετά, ο Δημήτρης δολοφονείται. ‘Ολα δείχνουν ότι η Άννα τον σκότωσε. Ο Ανδρέας της περνά χειροπέδες και την οδηγεί στο αστυνομικό τμήμα. «Γιατί σκότωσες τονΔημήτρη;», τη ρωτά με δάκρυα στα μάτια. Είναι, όμως, εκείνη που το έχει κάνει; Μήπως θέλει να καλύψει κάποιον και γι’ αυτό αρνείται να μιλήσει;

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Κρίση στη σχέση του Δημήτρη με την Άννα-Τι αποκαλύπτεται

Κληρώσεις Ευρωπαϊκών Κυπέλλων: Το κανάλι μετάδοσης για την κλήρωση Campions League, Europa League, Conference League

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Ο Νικόλας γίνεται τιμωρός