Το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν ετοιμάζει η ΕΡΤ σύμφωνα με τη RealNews με σειρές που αγαπήθηκαν τη φετινή χρονιά να συνεχίζουν ενώ άλλες να μας συστήνονται από το Φθινόπωρο.

Μία νέα καθημερινή σειρά αναμένεται να αντικαταστήσει το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και το χρίσμα δίνεται τελικά στη δραματική σειρά «Ηλέκτρα». Η Ηλέκτρα θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη η οποία φέτος είδε το άλλο βιβλίο της «Μαύρο Ρόδο» να μεταφέρεται στην τηλεόραση.

Η σειρά πήρε το πράσινο φως για πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1 με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να δίνεται στην Έμιλη Κολιανδρή.

Συνολικά έξι σειρές έχουν μπει στο πρόγραμμα για τη νέα σεζόν αυτή τη στιγμή. Η σειρά «Ο Όρκος» έκανε την πρεμιέρα της και αναμένεται να συνεχιστεί και το Φθινόπωρο ενώ με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε τη σειρά «Η Παραλία».

Συνέχεια θα υπάρξει και στο άκρως επιτυχημένο «Κάνε ότι κοιμάσαι» που θα προβάλλει τον δεύτερο του κύκλο. Έγκριση έχουν πάρει και το «Έρημη Χώρα» του Γιώργου Γκιπαππέκα και η κωμωδία «Στα σύρματα».

Τέλος παρότι η ΕΡΤ θέλει να συνεχίσουν και «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά υπήρξαν έντονες αντιπαραθέσεις με την εταιρεία παραγωγής της σειράς. Ωστόσο η χρυσή τομή φαίνεται πως έχει βρεθεί και κατά πάσα πιθανότητα η τελική έγκριση θα δοθεί μετά τις εκλογές, μέσα στο καλοκαίρι.

Όλες οι ειδήσεις 

OPEN: Ετοιμάζουν εκπομπή που θα «χτυπήσει» τον Ευαγγελάτο

Ρέξαμ: Απίθανος Ράιαν Ρέινολντς – Εισέβαλε στη συνέντευξη Τύπου για να πάρει τη φανέλα του Φόστερ (vid)

Η γη της ελιάς: Ο Ορέστης κλέβει την Άννα απο τον Πότη;