Τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN αφού όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πάμε Δανάη, Αλέξης Μίχας χτες το βράδυ οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι ότι η Μπέττυ Μαγγίρα είχε την τελική επαφή με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο και είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις αλλά οι διαφορές ήταν αγεφύρωτες. Έτσι αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό της.

Την προηγούμενη Πέμπτη ζητήθηκαν σε ραντεβού που υπήρξε με την παρουσιάστρια αλλαγές τόσο σε πρόσωπα μπροστά και πίσω από την κάμερα αλλά και σε ό,τι είχε να κάνει με θέματα μπάτζετ.

Ήθελαν δηλαδή ένα αμιγώς γυναικείο μαγκαζίνο και όπως είπε η Δανάη Μπάρκα ίσως έπρεπε να διαχειριστούν δύο πράγματα την ίδια ώρα που δεν είναι άλλα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που ανήκει στην εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well Media και της Μπέττυς Μαγγίρα, μιας και το κανάλι ως γνωστόν, έχει παραχωρήσει το ψυχαγωγικό κομμάτι στον παραγωγό και παρουσιαστή.

Το συμβόλαιο της Μπέττυς Μαγγίρα με το σταθμό ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες, κι οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει συναντήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μετά από μια κακή σεζόν κυρίως του ψυχαγωγικού προγράμματος στους πίνακες τηλεθέασης, τον τελευταίο μήνα υπήρξαν αλλαγές στη διοίκηση, με την Ιζαμπέλα Σασλόγλου να αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος και την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media όλο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του OPEN με στόχο την ανάκαμψή του.

Η οριστική ρήξη φαίνεται ότι προήλθε λόγω της οικονομικής συμφωνίας, στην οποία αναφερόταν και ποσοστό τηλεθέασης που έπρεπε να σημειώνει η καθημερινή εκπομπή.

Την επόμενη εβδομάδα η Μπέττυ έχει ραντεβού με τον ΑΝΤ1 για το οποίο συζητά ότι ίσως να τη δούμε το σαββατοκύριακο ή καθημερινά το απόγευμα.

 

OPEN: Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA για την Μπέττυ Μαγγίρα