Η Μπέττυ Μαγγίρα αναμένεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό μας και την Αφροδίτη Γραμμέλη, να συναντηθεί με τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Μπορεί να είχαν κανονισμένο ραντεβού ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα με τον Γιώργο Λεβέντη αλλά αυτό ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων όπως αποκάλυψε η εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο το ενδιαφέρον του σταθμού του Αμαρουσίου παραμένει αφού ακόμα δεν έχουν μπει οι τελικές υπογραφές με το OPEN. Βέβαια να θυμήσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό πως η παρουσιάστρια παραμένει στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη αυτό είχε ειπωθεί από ανθρώπους που διαχειρίζονται ζητήματα και όχι από συγκεκριμένο ρεπορτάζ όπως ανέφερε η κ. Γραμμέλη.

Προφανώς και κάτι συμβαίνει αφού τα γεγονότα τρέχουν τόσο με την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου και τον ερχομό του Νίκου Κοκλώνη. Όμως τα κανάλια αλλάζουν και πρόσωπα όπως και projects ενώ ενδεχομένως να υπάρχουν αλλαγές στα πρόσωπα και για αυτό να υπάρχει μία απόσταση.

Η Μπέττυ θέλει να κρατήσει τον πυρήνα των συνεργατών της και είναι πολύ εντάξει με όσους βρίσκονται στην εκπομπή. Πάντως, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ξεκάθαρα ότι όλοι κρέμονται από τα χείλη των διευθυντών προγραμμάτων ενώ είμαστε ήδη στις 3 Ιουλίου και κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να βρίσκεται την επόμενη μέρα!

 

Μπέττυ Μαγγίρα: Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής

 

Όλες οι ειδήσεις

Άρης Σερβετάλης: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για το κόμμα ΝΙΚΗ

Viral δήμαρχος στο Μεξικό – Παντρεύτηκε αλιγάτορα τιμώντας προαιώνια παράδοση!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Θέμο Αναστασιάδη