Σχεδόν έναν χρόνο μετά το τέλος του «Στην υγεία μας» και ενώ κυκλοφορούν δημοσιεύματα με φήμες για επαναφορά της ιστορικής εκπομπής ο Σπύρος Παπαδόπουλος μπαίνει σε τροχιά επιστροφής στα τηλεοπτικά πλατό αλλά από… άλλο μονοπάτι.

Δεν θα τον δούμε να επιστρέφει ως παρουσιαστής μουσικής ή άλλης εκπομπής, αλλά να πρωταγωνιστεί σε καινούργια σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπ. Παπαδόπουλος κατέχει έναν από τους κεντρικούς ρόλους σε πρόταση μυθοπλασίας που κατατέθηκε πριν από λίγες μέρες στην ΕΡΤ.

Πρόκειται για κοινωνική σειρά, με συχνότητα ένα επεισόδιο την εβδομάδα, η οποία διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο. Η διοίκηση της ΕΡΤ εξετάζει την εν λόγω πρόταση με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σειρά με πρωταγωνιστή τον Σπ. Παπαδόπουλο αναμένεται σύντομα να πάρει τον δρόμο της επίσημης έγκρισης. Αν πάρει το “πράσινο φως”, θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του δημοφιλούς ηθοποιού στην ΕΡΤ μετά από σχεδόν 10 χρόνια, καθώς το τελευταίο “Στην υγεία μας” στη δημόσια τηλεόραση μεταδόθηκε λίγες μέρες πριν από το “μαύρο” το 2013.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Έτοιμος για να… τσουγκρίσει!

Σε αναζήτηση τηλεοπτικού σταθμού να φιλοξενήσει το αγαπημένο « Στη υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Έτσι φαίνεται πως βρίσκεται η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη. Η συγκεκριμένη εκπομπή, άλλωστε, ήταν για χρόνια η καλύτερη παρέα των τηλεθεατών τα βράδια του Σαββάτου και ήδη έχει λείψει πολύ από τους δέκτες μας.

Κρούσεις για να την εντάξουν στο πρόγραμμά του έχουν ήδη κάνει τόσο η ΕΡΤ όσο και το ΟΡΕΝ, με την πρώτη να βλέπει το «Στην υγειά μας» ως μια ιδανική λύση ενόψει της νέας σεζόν.

Γιατί;

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθημερινά πληθαίνουν οι εντάσεις μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής «Δυνατά», με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια και το πρόγραμμα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο φαντάζει ως ιδανικός αντικαταστάτης, ειδικά αν επανέλθει με τυμπανοκρουσίες στην ΕΡΤ.